Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Οι στίχοι του ποπ άσματος ταιρίαζουν απόλυτα για να συνοψίσουν την εμπειρία που έζησα με τη Μαργαρίτα σήμερα...
Φτάνω στο κατάστημα του "Αριστοτέλη" κατά της 11:15, επικρατούσε ησυχία και στους γύρω δρόμους(βρήκα πάρκινγκ σχεδόν απέξω) αλλά και μέσα στο χώρο μιας και ήμουν ο μοναδικός πελάτης εκείνη την ώρα...Κέρασμα καφεδάκι για να ξυπνήσω για τα καλά και μετά από λίγο εμφανίζεται η αγαπημένη μου Μαργαρίτα που είχα να τη δω αρκετό καιρό...Πανέμορφη, μια νεράιδα μέσα στο ροζ see through φορεματάκι της σε χρώμα του ροζ, χαιρετηθήκαμε με νόημα και άμεσο πέρασμα στο δωμάτιο...Γρήγορο μπανάκι για επιτόπιο φρεσκάρισμα και ξεκίνημα της συνεδρίας με ρομαντικά φιλιά και αργό και αισθησιακό γδύσιμο της όμορφης παρτενέρ μου...Επειδή ως γνωστόν είμαι μεγάλη ανωμαλάραΓλώσσα, την έβαλα να ξαπλώσει και της έκανα ένα σπέσιαλ μασάζ με κάτι νέα κόλπα που μου έμαθε μια ψυχή sτη μακρινή Ινδία...Εκείνη να το απολαμβάνει και να είναι συγκεντρωμένη σε ότι της έκανα και να μου δείχνει με τον τρόπο της τι της αρέσει...Εκατέρωθεν τριψίματα στη συνέχεια, αγκαλιές, φιλιά και δέχτηκα τη δική της περιποίηση στο κορμί μου, κυρίως στα πόδια, στη μέση και στον αυχένα κάτι που το είχα ανάγκη...
Στο δεύτερο κομμάτι της συνάντησης η κατάσταση αν την προηγούμενη φορά άγγιξε το τέλειο, αυτή τη φορά ένιωσα να "φεύγω", να "ταξιδεύω" και να βιώνω πρωτόγνωρα συναισθήματα...Τρομερή τεχνική στο στοματικό της, ανταπέδωσα κ γω με τη σειρά μου, τόσο αργό, τόσο αισθησιακό, θαρρείς κ ο χρόνος ήταν κάτι που δεν απασχολούσε κανέναν. Μας διαπερνούσαν κάθε δευτερόλεπτο 500.000Volt...Κουλ Φοβερή συμμετοχή σε ότι της ζήτησα, πρωτοβουλίες και πειράγματα επειδή δεν βολευόμασταν στο μασαζοκρέβατο και ο συνδυασμός των ορμονών που χόρευαν μέσα μας με το γέλιο και τις λάγνες ματιές μας δημιούργησαν έναν κήπο της Εδέμ για τα κορμιά μας και τις ψυχές μας...Μετά από αρκετή ώρα και αφού πλέον το βιβλίο του Κάμα Σούτρα φάνταζε βιβλίο για αρχάριους δέχτηκα τη ζεστασιά της στοματικής της κοιλότητας όπου και μετά από ενεργοποίηση των πιο απόκρυφων κουμπιών μου έφθασα σε ένα "τέλος" το οποίο έκανα ώρα για να μπορέσω να το ξεπεράσω και να επανέλθω στην πεζή πραγματικότητα...
Τα λόγια κάποιες φορές φαντάζουν τόσο φτωχά για να περιγράψουν το μεγαλείο και την αρμονία που παράγεται από την επαφή δύο κορμιών και από την ερωτική ένωσή τους...Κάποια πράγματα είναι καλύτερα να μένουν κλειδωμένα στις "θυρίδες" του εγκεφάλου μας και να μας συνοδεύουν στο μεγάλο ταξίδι που λέγεται ζωή...Αυτό που μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια είναι ο άψογος επαγγελματισμός της Μαργαρίτας, η υπομονή της, η διάθεσή της να με ικανοποιήσει στο έπακρο όπως επίσης και η συμπεριφορά του "Αριστοτέλη", ο οποίος επιτρέψτε μου να πω ότι φαντάζει σαν λαμπερό διαμάντι στο δύσκολο χώρο που κινείται μιας και έχει επιλέξει το δρόμο του πολιτισμού, του χιούμορ, και της ζεστής ανθρώπινης φιλοξενίας κάτι που μόνο θετικό αντίκτυπο έχει...
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
lagonisian
Τιμημένος
284
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2013
Ποια μπορεί να είναι η αξιοπιστία μιας κριτικής με τίτλο "Φτάνω στο Θεό, το καλύτερο που μου έχει τύχει" και μάλιστα όταν είναι γραμμένη από έμπειρο μέλος; Κατά τη γνώμη μου, η αξιοπιστία της είναι μηδενική.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1