Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 11 10
Μασατζίδικα 39167
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Την κοπέλα την έχω πάρει πάνω από 3 φορές και ξαναγράφω για να επιβεβαιώσω ότι οι υπηρεσίες της παραμένουν σε υψηλό επίπεδο. Δεν κάνει ακα ούτε γλωσσόφιλα (τουλάχιστον σε μένα που δεν ζήτησα κιόλας), αλλά το μασαζ της είναι πολύ καλό και για αρκετή ώρα. Είναι κίνκυ και ξέρει να στήνεται. Τις δυο φορές με τελείωσε με πίπα ενώ έπαιζε με την κωλοτρυπίδα μου. Γενικά έχει μια τάση να σου βάλει δάχτυλο οπωσδήποτε. Ακόμα και κατά την ώρα του μασαζ γυροφέρνει την κωλοτρυπίδα και αφού τη λαδώσει καλά επιχειρεί διείσδυση. Γι' αυτό όποιος έχει φοβίες ότι μπορεί να χαρακτηριστεί δυσμενώς ως πούστρα από κάτι τέτοιο, να είναι σε ετοιμότητα. Οι υπόλοιποι χαλαρώστε και απολαύστε. Την τρίτη φορά προλαβα να κάνουμε και σεξ σε πολλές και διάφορες στάσεις. Πολύ καλή περίπτωση, ευγενέστατη, χαρωπή κοπέλα και με χιούμορ. Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι μιλάει πολύ. Για κάποιους αυτό θα είναι καλό για άλλους κουραστικό. Εμένα μου άρεσε γιατί σπάει ο πάγος και δημιουργεί καλή διάθεση. Το ντύσιμό της είναι πάντα σέξυ, με σορτσάκι πολύ κοντό και σκισμένο, ψηλοτάκουνες μπλε γόβες και κορμάκι. Βυζί ανύπαρκτο, ρόγα κάγκελο, αδύνατη, ωραίο πεντικιούρ. Θα δοκιμάσω πάλι και πάλι μέχρι να εξαντλήσω διάφορες φαντασιώσεις μου.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ναταλία
black crow
Τιμημένος
258
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιουλίου, 2013
Μία χαρά ακάποτα κάνει - την άλλη φορά μην μασήσεις και επέμεινε.
Γενικά στα μείον της είναι ότι βγάζει ένα μικρό νταηλίκι το οποίο πρέπει να κοπεί από την αρχή.
Κατά τα άλλα είναι καλή περίπτωση
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1