Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.8 4 10
Μασατζίδικα 74318
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη χτες στου Σάκη όπου προτιμήθηκαν οι Κέλλυ και η Έλενα ανά ώρα η κάθε μία. Δολοφονικός συνδυασμός κανονικότατα, με κάθε μία να έχει το ρόλο της στο φονικό. Ήδη η Κέλλυ με είχε ξεπετάξει, ήρθε και η Έλενα μετά και με αποτελείωσε κανονικότατα, σε σημείο που να θέλω κανένα τέταρτο με εικοσάλεπτο να επανέλθω στην πραγματικότητα. Αναρρωτιέμαι, σε δίωρο η κάθε μια τους τι θα κάνανε;

- Κέλλυ: αισθησιακότατο μασάζ, ξέρει να σε παίζει με το κορμί της και να το χρησιμοποιεί άψογα για να σε ικανοποιήσει, σε βαθμό που νομίζεις ότι όντως γαμάς τη γκόμενά σου, ειδικά άμα είναι και καυλωμένη αντέχει σε άγριο σφυροκόπημα... Ομολογώ ότι άμα δεν είχα κανονίσει με το Σάκη να περάσει μετά την ώρα με την Κέλλυ η Έλενα θα συνεχίζαμε αδιάκοπα και για δεύτερη ώρα, δεδομένου ότι μου έκανε ένα κλικ.

- Ελένα: ανερχόμενο αστέρι και υπόσχεση στον εαυτό μου να την πάρω όταν την πρωτογνώρισα λόγω της καυλόφατσάς της, δυστυχώς δεν είχα την τιμή να μου κάνει μασάζ μιας και με είχε φροντίσει η Κέλλυ πριν σε εξαιρετικό βαθμό, με αποτέλεσμα να πάμε μετά από ένα ντουζάκι και πεντάλεπτη αναμονή για δεύτερο γύρο, οπότε το knock out ήταν δεδομένο, μιας και αυτή κι αν αντέχει άγριο σφυροκόπημα... Σε κάποια φάση ήμουν σίγουρος ότι θα με άφηνε στον τόπο απ' την ένταση και το πάθος. Καυλιάρα όσο τίποτε άλλο, συνίσταται για τους λάτρεις του βραζιλιάνικου μοντέλου κώλου, καθώς και των παθιάρικων/ναζιάρικων γυναικών, μιας και παίζει ένα εξαιρετικό στήσιμο και σε φτάνει στα ουράνια πολύ γρήγορα.

Σε γενικές γραμμές είχα ένα εξαιρετικό δίωρο με δυο ωραίες υπάρξεις, κάθε μία με διαφορετική ομορφιά, κάθε μία με την ίδια άψογη εκτέλεση του έργου. Κάτω από 10αράκια δεν μπορώ να δώσω στην καθεμιά τους, γιατί και οι δυο τους ήταν εξαιρετικές σε αυτό που κάνουν, τίποτα βέβαια λιγότερο αναμενόμενο από το team του Σάκη, το οποίο σπανίως με απογοητεύει.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2013
Κόστος συνάντησης
200
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ (1ος γύρος) & Έλενα (2ος γύρος)
Spiler
Μέγας
10
Πόντοι:
3.665
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 poioskapoios, spiros79

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2024
Ωραιος συναγωνιστη
review reaction 1 Johnny Red2
25 Μαρτίου, 2024
Που ειναι το μασατζιδικο αυτο? Αν περασες τοσο καλα..να κανουμε μια δοκιμη!
review reaction 1 Johnny Red2
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2