Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 43 10
Diamond's Spa
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
76983
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη την προηγουμενη εβδομαδα.
Δε θα σταθω στα του σεξ.
Ολα καλα με την κοπελα λες και γνωριζομασταν απο παλια, πραγματικα αψογα.
Θα σταθω σε 2 λεπτομεριες που χρηζουν βελτιωσης με φιλικη διαθεση παντα χωρις να κατηγορω.
Το μαγαζι ειναι πολυ μικρο. Αναμονη πανω απο μια ωρα που το θεωρω υπερβολικο.
Συντομα θα πρεπει να αλλαξει μερος και να παει σε πιο μεγαλο να εχει περισσοτερα δωματια. Εμενα προσωπικα δε μου περισσευει χρονος και δε μπορω να περιμενω τοσο.
Τελος θα πρεπει να αλλαξουν αμεσα το λαδι που χρησιμοποιουν.
Χρονια κανω μασαζ ειδικα στα επαγγελματικα μου ταξιδια στη Ταυλανδη - Μπαλι - και γενικα στο εξωτερικο. Τα λαδια που χρησιμοποιουν εκει μοσχομυριζουν!
Το λαδι που μου εβαλαν μυριζε σαν τηγανελαιο και ακομα και 3 μερες μετα το σωμα μου μυριζε περιεργα λες και ειχα βγει απο το τηγανι.
Δε θα σταθω στα του σεξ.
Ολα καλα με την κοπελα λες και γνωριζομασταν απο παλια, πραγματικα αψογα.
Θα σταθω σε 2 λεπτομεριες που χρηζουν βελτιωσης με φιλικη διαθεση παντα χωρις να κατηγορω.
Το μαγαζι ειναι πολυ μικρο. Αναμονη πανω απο μια ωρα που το θεωρω υπερβολικο.
Συντομα θα πρεπει να αλλαξει μερος και να παει σε πιο μεγαλο να εχει περισσοτερα δωματια. Εμενα προσωπικα δε μου περισσευει χρονος και δε μπορω να περιμενω τοσο.
Τελος θα πρεπει να αλλαξουν αμεσα το λαδι που χρησιμοποιουν.
Χρονια κανω μασαζ ειδικα στα επαγγελματικα μου ταξιδια στη Ταυλανδη - Μπαλι - και γενικα στο εξωτερικο. Τα λαδια που χρησιμοποιουν εκει μοσχομυριζουν!
Το λαδι που μου εβαλαν μυριζε σαν τηγανελαιο και ακομα και 3 μερες μετα το σωμα μου μυριζε περιεργα λες και ειχα βγει απο το τηγανι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Mαριλένα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2013
Ειμαι απο τα ελαχιστα μαγαζια που χρησιμοποιει αυστηρα και μονο ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ και χωρις προσθηκη αιθεριων ελαιων, εκτος αν ζητηθει απο τον πελατη. Δεν υπαρει κατι καλυτερο στην αγορα (υποαλλεργικο-αοσμο). Εχω αρκετες γνωσεις αρωματοθεραπειας, και διαθετω μια αρκετα πλουσια συλλογη ΓΝΗΣΙΩΝ αιθεριων ελαιων. Αν ησουν γνωστης θα ηξερες καταρχην οτι το αμυγδαλελαιο απλα δεν ΜΥΡΙΖΕΙ, και κατα δευτερον τα μιγματα με ΓΝΗΣΙΑ αιθερια ελαια, με το μασαζ απορροφουνται απο την επιδερμιδα και δεν φευγουν οσο και να τριβεσαι μετα στο μπανιο! (πολυ κακο για καποιον που εχει τους λογους του να μη μοσχοβολαει εστω και ελαφρα το δερμα του). Για του λογου το αληθες μπορω, οποτε θελεις να σε στειλω στον προμηθευτη μου που ειναι απο τους πιο παλιους αρωματοποιους στην Ελλαδα. Το θεμα χωρος-αναμονη πιστευω θα λυθει συντομα.
aristo-telis2012
22 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Έχω ακούσει ότι το καλύτερο ειναι το λινέλαιο
G
Gushallo
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2