Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98649
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η ημερομηνια συναντησης ειναι ενδεικτικη. Επισκεψη στο μαγαζι οπου μου ανοιξε την πορτα η σεριφισα Νατασα. Ειχα παει σε νεκρη ωρα που δεν ηταν πολυ κοσμος ευτυχως και δεν χρειαστηκε να περιμενω στο σαλονακι καθολου. Αμεσως οδηγηθηκα στο δωματιο οπου περασαν τα κοριτσια και επελεξα χωρις δευτερη σκεψη την Ζωη αφου την εχω προτιμησει ξανα στο παρελθον. Πετιτ κοπελιτσα στα 24-25 μου εκανε, μεγαλα εκφραστικα ματια, μερικες ζωγραφιες και φοβερο χαμογελο. Μετα το σπασιμο παγου ξεκινησαμε αντιθετα πρωτα δλδ με το σεξ και αφησαμε στο τελος το μασαζακι. Αφου αρχισε τα προκαταρκτικα με φιλια στο λαιμο, στηθος κτλ μου φορεσε καποτα αφου ειχα γινει ηδη τουρμπο. Πιπουλα συμπαθητικη και προχωρησαμε στο σεξακι. Πολυ καλη συμμετοχη με καβλωτικες κραυγουλες που με εφτιαχναν ολο και πιο πολυ. Μετα απο λιγες στασεις ηρθε το τελος στα βυζακια της οπου μερικα φλοκια την πηραν ξοφαλτσα και στο προσωπο. Καλη περιπτωση και ειναι απο τα στανταρακια μου οποτε παω στο συγκεκριμενο μαγαζι κυριως λογω εμφανισης και οχι τοσο λογω υπηρεσιων. Να ειναι καλα η κοπελα να μας προσφερει καβλωτικες στιγμες.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ζωή
mpixtis86
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2013
Καλησπέρα!
Ηθελα να μάθω αν η κοπέλασου πήρε πίπα με προφυλακτικο ή όχι.
Ήθελε παραπάνω λεφτά ή δεν το ήθελες εσύ?
Thanks!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1