Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 99 10
Μασατζίδικα 231342
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετα απο κριτηκες που ειχα διαβασει απο συναγωνιστες εδω και ειδικοτερα του νεα σμυρνη τον οποιο εμπιστευομαι εχουμε παρομοια γουστα αποφασισα να επισκεφτω το μασαζ χτυπαω το κουδουνι μου ανοιγουν παω στο ασανσερ για να παω στον 5 οροφο αλλα το ασαρσερ ηταν πολυ παλιο και φοβηθηκα μην μεινω μεσα και μετα αντε να εξιγησω τι γυρευα εκει περα Μεγάλο χαμόγελο μπαινω μια χοντρουλα μου ανοιξε καθομαι και αρχιζει η παρελαση δυο χοντρυλες δεν θυμαμε ονοματα μια γαζελα και τα δυο κινεζακια λουλου και λιλη που πηρα γιατι για αυτη ειχα παει με παιρνει απο το χερι παμε στο δωματιο το οποιο ηταν μεγαλο με ντουζιερα με ρωταει αν θα κανω μπανιο και φευγει και λεει ερχομαι κανω μπανακι πετσετα φαινοταν καθαρη δεν ηταν σφαγησμενη ταλειωνω και σε 2 λεπτα ερχετε ελληνικα δεν ξερει πολλα αγγλικα σχεδον καθολου αντε να συνενοηθεις βγαζει ολα της τα ρουχα και με πωταει αν θελω μασαζ ξαπλωνω μου βαζει λαδι ανεβαινει και αρχιζει μασαζ το οπιο θα χαρακτηριζα καλο χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια στα μασαζΜεγάλο χαμόγελο σε 10 λεπτα την κανω τελος μασαζ και εγινε το ελα να δεις Γλώσσα μεγαλη καυλα το κινεζακι αρχιζω εδω να την χαιδευω και να την γλειφω της ρογες που εγιναν πετρα και μολις της χαιδεψα το μουνι υγρανθηκε αμεσως Έρωτας την πεταω στο μασαζοκρεβατο τησ βαζω δαχτυλο στην αρχη τσιναγε λιγο σιγα ποναω αλλα μετα την εγλυφα την κλειτοριδα της εβαλα και δευτερο και που το πιεζε ποιο μεσα της οσπου μετα απο κανα 10 λεπτο εχυσε μεσα σε σπασμους Γλώσσα αρχιζει το τρομπονι ακαποτα οταν εβλεπα οτι πλησιαζε το τελος την σταματουσα αναλαμβανα εγω δραση και εχυσα ακαταπαυστα εχυσε συγουρα τρεις φορες μπορει και παραπανω περναει λαστιχο και την γαμαω σε κανονικο πισοκολητο στα 4 πλαγια με εναλλαγες μασαζοκρεβατο και καναπε μετα βγαζω την καποτα και την τον δινω στο στομα μου λεει οτι δεν θελει να χυσω στο στομα της στα βυζια μου λεει οκ λεω αρχιζει τρομπονι μολις πλησιαζε το τελος τραβιεμαι θα μπορουσα να χυσω στο στομα της αλλα δεν ηθελα να της την φερω αφου μου εοπε οχι και εγω συμφωνησα τραβιεμαι λοιπον και της τα πεταω στα βυζια και στο προσωπο και καποια στο στομα το οποιο σφαγισε μολις πηρε τα πρωτα ΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελο μου κανει νοημα της δινω χαρτι ηταν και πολλα καμια 10ρια μερες Μεγάλο χαμόγελοσκουπιζετε κανει ντουζακι κανω και εγω της ζηταω ενα ποτηρι μερο το φερνει καθομαστε λιγο για ενα τσιγαρο μαζι το προτεινα εγω και μιλαγαμε τι μιλαγαμε αφου δεν μπορουσαμε να συνενοηθουμε Γλώσσα τελος παντον μου ειπε οτι θα φυγει σε 1 χρονο για κινα θα σταματησει το μασαζ και θα δουλεψει σε σουπερ μαρκετ εκτος αν την παντρευτω και μεινει εδω ΚουλΜεγάλο χαμόγελο αυτα απο εμφανιση δεν λεει και πολλα ειναι σαν τα κινεζακια που βλεπουμε στο δρομο και πουλανε διαφορα Μεγάλο χαμόγελο αλλα απο σεχ φωτια δεν ειχα ξαναπαει με κινεζα απο εδω και περα οπου βλεπω κινεζα θα μπαινω αυτα τα μονα φαουλ οτι δεν ειχε σφαγησμενη πετσετα και οτι ζητησε τα λεφτα μπροστα στο δωματιο εκατσα καθαρα 45 λεπτα απο την ωρα που ξεκινησε το μασαζ αυτα
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 05, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λίλη
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
54
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2013
Ρε συ. Βάζε και καμιά τελεία.
09 Ιουλίου, 2013
Τοσο καλό το κινεζακι?
Θα παω κ γω για την εμπειρια!
09 Ιουλίου, 2013
η κριτικη της μιας ανασας
09 Ιουλίου, 2013
Η συγκεκριμένη όλο κάτι ψευτο-μαλακίες οργασμούς έχει. 'Όταν την είχα πάρει στο Φερρών μου είχε ζαλίσει τον έρωτα, σαν ψάρι έκανε. Κατά τα άλλα το μασάζ της είναι από τα καλύτερα και γαμιέται χωρίς πολλά μα και μου. Είναι γενικά από τις καλές περιπτώσεις.
10 Ιουλίου, 2013
Μεγαλε οπως τα εγραψες ετσι τα διαβασα και πηγα να παθω ασφυξια!!!Βαλε και κανενα σημειο στιξης...
10 Ιουλίου, 2013
εχω 5 σχολια. τα 3 απο τα 5 σχολιαζουν το πως εγραψα την κριτικη. οτι δεν βαζω τελειες κτλπ. Μαλακία λοιπον μερικοι εδω μεσα ειναι μ@λ@κες και κοιτανε το πως γραφει ο καθενας. απλα εγω δεν το εχω το γραψημο σε πσ γιατι γραφω γκρικλιστ μετα διαμαρτηρεστε οτι καποιοι δεν γραφουν κριτικες,καλα κανουν γιατι μερικοι δεν κοιτατε την κριτικη σαν κριτικη αλλα το πως γραφει ο καθενας,εσεις μαλον ριστε επιστημονες ,τι να κανουμε δεν ημαστε ολοι το ιδιο Μαλακία αλλη φορα μην διαβαζετε μην παθετε και τιποτα με την ανασα και το εχω και τυψεις.
16 Ιουλίου, 2013
Σου είπε κι εσένα να την παντρευτείς;;; Βρε την αλήτισσα. Κι εμένα με ρώταγε αν είμαι παντρεμένος και μετά μου ζήτησε να παντρευτούμε. Ψάχνει για γαμπρό απεγνωσμένα.
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7