Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50236
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
η επισκεψη πραγματοποιηθηκε χθες το απογευμα.αφου ειχα κανει την τσαρκα μου στην φυλης αποφασισα να περσαω στο συγκεκριμενο ιδρυμα.την πορτα μου ανοιξε η αλβανιδα αντζελα.μολις καθισα στον αναπαυτικο καναπε του ιδρυματος με ρωτησε αν θελω να πιω κατι.παραλληλα μου παρουσίαζε τις άλλες δυο κοπέλες του ιδρυματος.η μια ηταν η ναομι και η αλλη ηταν μια κστανοξανθη μουναρα.τελικα μετα απο ολιγολεπτη σκεψη αποφασισα να περασω με την αντζελα.η συγκεκριμενη κοπελα ειναι μια μαυριδερη κοντη με γαματο σωμα 1.5 βυζι με μαγαλη ρογα εχει φοβερο κωλο.το προσωπο της ειναι της σειρας με μακρια μαυρα μαλλια και με πολλα σημαδια μαλλον απο σκασιματα σπυριων.μαλιστα μου εκανε προσφορα 50 ευρω επειδη της ειπα οτι ειναι η πρώτη φορά στο ίδρυμα τους η αντζελα η οποια με οδηγησε σε να απ τα πολλα δωματια του ιδρυματος.το δωματιο ηταν παρα πολυ καθαρο διαθετε παντόφλες μιας χρήσης πετσετα και ενα ντουζακι το οποιο το χρησιμοποιησα.μετα απο κανενα 10λεπτο ηρθε και η αντζελα στο δωματιο.κατευθειαν επειδη ειδε οτι ημουν καυλομενος αρχισε και μου ελεγε κατι μαλακιες σε στυλ ετσι καυλιαρη μου παιξτην καυλωσε με και άλλες τέτοιες μαλακίες.εκεινη τη στιγμη με ξενέρωσε απιστευτα.το μασαζ της ηταν δυνατο με σφαλιαριτσες στα κωλομερια μου αλλα δεν κρατησε παραπανω απο 5 λεπτα.περασμα σκουφου και ξεκινημα μιας καλής πίπας σε γενικές γραμμές.μετα μου ειπε να παμε στον καναπε για να ξεκινησουμε το γαμησι.ξεκινημα με αυτη να ειναι απο επανω μου.σε αυτη την σταση δεν βολευομασταν καθολου συνεχεια με ιεραποστολικο τα ιδια και χειροτερα.δυστηχως η αντζελα για λογους τους οποιους δεν τους γνωριζω δεν μπηκε στον κοπο να ανοίξει τον καναπε.ενετελως απαραδεχτο απ την μερια της.αφου δεν ειχε περασει ουτε καν ενα 20λεπτο αρχισε να μου την παίζει και να κανει ισπανικο για να τελειώσω.της λεω γιατι το κανεις αυτη μου απανταει οτι πρεπει να τελειωσω επειδη εχω αργησει.απιστευτο ξενερωμα εκεινη την στιγμη σκεφτηκα οτι ειναι το πιο χαμένο 50ρικο που έχω δώσει στην ζωή μου.μολις τελείωσα μπηκε πρωτη για να κάνει ντουζ απ τα λιγα θετικα της και μετα εγω.δυστηχως δεν μπορουσα να φανταστω οτι η αρχη μου στον χωρο των μασατζαδικων θα ήταν τόσο κακή.ελπιζω η επομενη μου φορα να ειναι πολυ καλυτερη απ την χθεσινη...
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 01, 2013
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
J
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2013
μορτη μου "δεν ηξερες δεν ρωταγες,δεν διαβαζες?" τοσα εχουν γραφτει για αυτη ειναι η πρωτη ξεπετα . μορτακο επισησ τοσα και τοσα εχουν γραφτει για αυτο το μαγαζι ηταν και ειναι σχετη σφηκοφωλια . οτι πιο χειροτερο στο χωρο των μασαντζιδικων
D
davidpav
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1