Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98649
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Οπωs καθε φορα.................ετσι και σημερα , ξυπνησα με αγριεs διαθεσειs Θυμός
Σκεφτηκα , οτι μου δινεται η ευκαιρια να γνωρισω απο κοντα το περιβαλλον του Βενιζελουs και Αχιλλεωs......Αφου ηπια το καφεδακι μου και χασκογελασα για παρα πολυ ωρα με την μπαργουμαν....αποφασισα να "χτυπησω".....Φαινεται οτι το πρωι και προτου ξεκινησω την απογευματινη δουλεια μου , με ......ζωνουν τα φιδια για γυναικα....Κατι το ντεκολτε τηs μπαργουμαν, κατι το αιωνια θολωμενο μου μυαλο συνετελεσαν ωστε να παω αποφασιστικα προs το αμαξι.....Επρεπε να κανονισω σωστα την ωρα , ωστε και χρονο ναχω να παρκαρω/ξεπαρκαρω αλλα και στην δουλεια ναμαι στην ωρα μου
Σε χρονο dt ημουνα κιολαs στην διασταυρωση........Κοιταξα μηχανικα το ρολοι μου...10.45!!!ΕμμμμΕμμμμ Να παω???....Κι αν δεν εχουν ερθει ακομα???
Μωρε , θα παω κι οτι θελει αs γινει........Με το που φτανω στην πρασινη πορτουλα, μπαινει μαζι μου μια γυναικαρα μελαχροινη , αλλο πραγμαΈρωτας
"Στον 3ο πατε?".......""Ε ποιοs εγω?? Ναι η μαλλον οχι, αλλα τελικα ναι"....
""Ωραια , μαζι παμε"" ""Ουφ, ευτυχωs Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο""
Μπηκαμε μεσα και σπασαμε την αμηχανια μαs , γελωνταs δυνατα κανονταs λιγο σοσιαλ ταιμ
Τελικα ηταν η Τζενη και μαλιστα Ελληνιδα.....Στην υποδοχη ηταν η Ολγα μαζι με τιs...........Πωλινα, Αγαπη, Ροζαλιντα (γνωστη απο Χαλκιδοs) ....Τα αλλα κοριτσια τα ειδα μετα τον αγωνα στο σαλονακι
Για να μην σαs κουραζω και κανει και ζεστη, επελεξα ...τι αλλο !!! Την γλυκυτατη Τζενη , επειδη επρεπε να σπασουμε/διαλυσουμε την αμηχανια τηs εισοδου
Ψεμματα!!!!!! Η Τζενη ειναι ΓΥναικαροs και δικαιωθηκα πληρωs για την επιλογη μου ΈρωταςΈρωτας
Αφου περασα στο δωματιο , ηπια νερακι εκανα το ντουζακι μου στιs ντουζιερεs νεου τυπου, που εχει το καθε δωματιο μεσα, με τα τζακουζια κι ολα αυτα τα εξτρα..........και μεχρι να ξαπλωσω μπηκε το Τζενακι με στολη "εργασιαs"....Εγω θα τολεγα στολη..."αιτησηs διαζυγιου"Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο....μιαs και μπηκε με το μαγιο, την στιγμη που σε ακτινα πολλων χιλιομετρων δεν υπηρχε θαλασσα...Αφου μπηκαν τα καταλληλα λιπαντικα στιs εκτεταμενεs περιοχεs τηs πλατηs και των συναφων κρεατικων μοριων, αρχισε το μασαζ...
Η γυναικα τοχει....Οταν λεμε τοχει, τοχει....Εγινα αλοιφη και προτου με παρει ο υπνοs , ενοιωσα το απαλο τηs χαδι σε μερη επικινδυνα...Γυρναω και βλεπω ενα λαχταριστο κορμι με τελειεs αναλογιεs για τα δικα μου γουστα.........""Να θυμηθω να ρωτησω τι στο καλο τρωνε και μενουν αδυνατεs!!" ΘυμόςΘυμός
Παρα πολυ καλη και στο δευτερο μεροs , πλημμυρισμενο απο χαδια ,φιλια , φωνουλεs και σεξ δυο στασεων.....Πρωτα ιεραποστολικο , οπου χαιρεσαι να βλεπειs τετοιο μωρο και στην συνεχεια πισωκολητο , οπου και μονον η θεα απ το ...πισω διαφορικο συστημα ειναι ολα τα λεφτα......Με καθαρισε με οινοπνευμα απ τα πολλα λαδια, ξαναεκανα ντουζακι και με περιποιηθηκαν φτιαχνονταs μου καφεδακι με μπολικο σοσιαλ ταιμ στο σαλονακι/μπαρακι(που να υπογραμισω ειναι η πρωτη φορα για μενα)
Θελω να ευχαριστησω την Τζενη για ολα και να τονισω οτι παρολο που πηγαινα πρωτη φορα στο μαγαζι , αν και νωριτερα απ την ωρα που επρεπε, εγινα ευγενεστατα δεκτοs
Θενκιου ΟΛγα και λοιπα κοριτσια ΈρωταςΈρωτας
ΥΓ Φευγονταs μετα τον καφε....γνωρισα κι αλλα κοριτσια πχ Κωνσταντινα κτλ
Λυπαμαι που δεν συγκρατω ονοματα , αλλα κοριτσια ειστε πολλεs και δεν ξερει κανειs που να πρωτοκοιταξει ΈρωταςΈρωτας
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Τζένη
life97
Σπουδαίος
24
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουλίου, 2013
+1(1/1) απο μένα η Τζένη είναι τούμπανο και με καλές επιδόσεις...
στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο ότι έβαλες 10 στα πάντα.
02 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι εβαλα 10 οπωs λεs, γιατι ηταν η πρωτη φορα που το απολαυσα τοσο...Εκατσα στο σαλονι, με κερασαν καφε, μιλησαμε , γελασαμε....πραγματα που δεν τα συνηθιζω, μεσα σ ενα περιβαλλον με μουσικη και ωραια ατμοσφαιρα....Το περιβαλλον ηταν πεντακαθαρο , δεν θυμιζε κατι το φτηνιαρικο και κυριωs δεν μου εκλεισαν την εισοδο αν και πηγα εκτοs ωραριου...Δεν βρηκα ενα ψεγαδι δλδ που να αμαυρωσει την γενικη εικονα...Γι αυτο και το 10
02 Ιουλίου, 2013
Kι εγώ για να βάλω παντού 10άρια πρέπει να γκρεμιστούν πολλοί φούρνοι, αλλά αφού πέρασες τέλεια όλα οκ! Σπασίκλας
Να ρωτήξω.. Η Τζένη είναι των φουλ προφυλάξεων (πίπα με σκούφο κτλπ) ή ήταν δικιά σου απαίτηση ?
03 Ιουλίου, 2013

Ηταν δικια μου αποφαση......Αν και θα δεχοταν δλδ
03 Ιουλίου, 2013
Μια μικρή βοήθεια όποιος μπορεί και ξέρει. Η είσοδος του ιδρύματος σε ποια οδό και αριθμό είναι; Μεγάλη διασταύρωση και δεν το βρήκα. Είναι δίπλα σε κάποιο κτίριο εμφανές; Το κουδούνι;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
04 Ιουλίου, 2013

Aφου βρηκεs την διασταυρωση ολα τ αλλα ειναι παιχνιδι......Εκει ακριβωs θα δειs με μεγαλα γραμματα το adidas......Ξεχωριζει, αδυνατον να μην το δειs....Οπωs το κοιταμε φατσα το κτιριο παs λιγο στα δεξια του, πολυ λιγο και θα δειs μια πρασινη πορτα....καπου εκει θα δειs ενα χαρτακι που λεει οτι για το spa παρτε μαs τηλεφωνο , γιατι ειναι χαλασμενο το κουδουνι
Τριχεs.....Η πορτα ανοιγει με απλο σπρωξιμο...Μπαινειs μεσα απο 11.00 και περα , ασανσερ και παs 3ο ....Ελπιζω να βοηθησα
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6