Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 43 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 76983
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καιρό τώρα η κατηγορία με την οποία ασχολούμαι περισσότερο είναι τα στούντιο καθώς σπανίως επισκέπτομαι άλλους χώρους.Με τα πολλά όμως σχόλια,θετικά πάντα που ακούγονται για τα μασατζίδικα μου μπήκε η ιδέα να επισκεφτώ ένα...Ρώτησα λοιπόν κάποιους συναγωνιστές και με ενημέρωσαν για κάποια ιδρύματα...Να σημειώσω πως το προηγούμενο βράδυ σε στουντιακή τσάρκα ούτε που είχα στο μυαλό μου ότι σήμερα θα επισκεφτώ μασατζίδικο και είχα βάλει και κάποιους στόχους με αποτέλεσμα να γίνει κάποια αλλαγή πλεύσης και να μπει στο στόχο το παραπάνω μασατζίδικο...

Κάποιες πρωινές δουλειές στη Δάφνη βοήθησαν λίγο την επίσκεψη με αποτέλεσμα να μην καθυστερήσω στο παρκάρισμα αλλά και να είμαι αρκετά κοντά στο ίδρυμα.Φτάνοντας με υποδέχτηκε η Άννα η οποία με ενημέρωσε για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του χώρου.Σύντομα ήρθαν και τα κορίτσια απ'τα οποία αυτή που μου έκανε το απαραίτητο κλικ για γνωριμία στα ενδότερα ήταν η Μαργαρίτα...Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι μία κοπέλα με μαλλιά λίγο πιο πάνω από τους ώμους,με όμορφο σώμα με κανονικές αναλογίες,ωραίο στήθος μικρό αλλά στητό,και πολύ ωραία επιδερμίδα.

Χωρίς να χάνω χρόνο και με την επιλογή του πρώτου προγράμματος παρέμεινα στο δωματιάκι το οποίο με τοποθέτησαν απ'την αρχή.Λίγα λόγια για το δωμάτιο,μικρός χώρος αλλά καθαρός και εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα το μόνο μείον πως το κρεβάτι είναι του μασάζ και κάποιοι οι οποίοι δεν το έχουν συνηθίσει θα νιώθουν κάπως άβολα,εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Ένα ντουζάκι ήταν απαραίτητο για να πάρω μία ανάσα και να περιμένω πιο χαλαρός τη Μαργαρίτα.Ήρθε αμέσως πριν ολοκληρώσω το μπάνιο μου για να μου προσφέρει ένα ποτήρι νερό το άφησε και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά όταν ήμουν ήδη έτοιμος...Μου ζήτησε να αφαιρέσω το εσώρουχό μου, να μην ντρέπομαι και να ξαπλώσω χαλαρά στο κρεβάτι...Βάζοντας λίγο λάδι στα πόδια μου ξεκίνησε το μασάζ το οποίο κάνει αρκετά καλά πιστεύω χωρίς να είμαι και γνώστης...Συνέχεια με πιο έντονους ρυθμούς προς τα πάνω και στην πλάτη όπου αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο.Ήρθε μπροστά μου και ενώ ξεκίνησα να την "πειράζω" δεν σταμάτησε το μασάζ αλλά ανέβηκε προς τα πάνω μου κάνοντας ένα body to body το οποίο με εντυπωσίασε.Ξανά από μπροστά μου και μασάζ στον αυχένα και την πλάτη ενώ εγώ ξεκίνησα να της δίνω κάποια πεταχτά φιλιά στο σώμα της...Σηκώθηκα και ανταλλάξαμε κάποια γλωσσόφιλα στα όρθια ενώ εκείνη προσέφερε μασάζ στην ευαίσθητη περιοχή αλλά και επάλειψη με λάδι κάτι το οποίο έφτιαχνε την κατάσταση ακόμη περισσότερο.Με φιλιά στο σώμα μου συνέχισε τα προκαταρκτικά της για να καταλήξει σε στοματικό.Πολύ καλό με ωραίο ρυθμό,χωρίς χρήση χεριού και δίχως βιασύνες αλλά και με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής για αρκετή ώρα...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη στο σεξ - επιτέλους...
Πρώτη στάση το πισωκολλητό το οποίο σε διάρκεια ήταν αρκετό αλλά και στην τοποθέτηση η Μαργαρίτα άψογη καθώς με το χέρι της έπαιζε με το "γατάκι" της...Τελευταία στάση στην γνωριμία μου με την Μαργαρίτα το ιεραποστολικό όπου με δυνατούς ρυθμούς αλλά και αληθοφανείς αναστεναγμούς μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε αρκετά στο δωμάτιο χωρίς να βιάζεται παρόλο που σχεδόν ο χρόνος είχε τελειώσει αλλά δεν έδειξε βιασύνη.Έκανα ένα ντουζάκι ακόμη καθώς από τις περιπτύξεις,τα λάδια είχαν μείνει στο σώμα μου και μετά έκανε και η Μαργαρίτα.Με ένα γλυκό φιλί στο δωμάτιο με ευχαρίστησε ενώ με συνόδεψε μέχρι την εξώπορτα ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον...

Συμπερασματικά χωρίς να είμαι γνώστης του μασάζ πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση και σε σέρβις αλλά και σε εμφάνιση καθώς πρόκειται για μία γλυκιά κοπέλα.Πιστεύω πως κάποιος που θα επιλέξει να επισκεφτεί το συγκεκριμένο μασατζίδικο και την εν λόγω κοπέλα δύσκολα θα φύγει δυσαρεστημένος.

Αυτά συνέβησαν στην επίσκεψή μου στο μασατζίδικο με την Μαργαρίτα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2013
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαργαρίτα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2013
Τι να λέμε τώρα για το Μαργαριτάκι...το κορίτσι είναι εκπληκτικό, γλυκύτατο και το μασάζ της ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! πέρασα τόσο όμορφα την προηγούμενη φορά που ήδη ανυπομονω για την επόμενη...Μεγάλο χαμόγελο χάρηκα που πέρασες όμορφα...αλλά όλοι μιλάνε ότι το καλύτερο είναι το διπλό με μαργαρίτα και εύα...θέλω να το δοκιμάσω..άντε κ εις άλλα με υγεία!!!Κουλ
29 Ιουνίου, 2013
στα ειπαμε και την άλλη φορά....καλά έκανες και πέρασες
έχω και εγώ στα υπόψι την Μαργαρίτα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2