Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 10 10
Μασατζίδικα
135679
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πρώτη μου φορά σε μαγαζί του είδους, είχαμε κάποια θέματα με την επικοινωνία, δεδομένου ότι δεν ήξερα τι τιμές προσέφερε το μαγαζί και τι προγράμματα είχε καθώς είχα συνηθίσει έως τότε στα City Tours, είπα να πάω για δοκιμαστικό κι αν μου αρέσει, να ξαναπεράσω.
Όντως, πέρασα στο δωμάτιο, η κοπέλα μου εξήγησε τα προγράμματα και η Βερόνικα σε 10 λεπτάκια έκανε την εμφάνισή της. Δίχως να έχω εμπειρία από τέτοια ιδρύματα, αλλά με πολύχρονη εμπειρία σε φυσιοθεραπευτικά χέρια, η κοπέλα το έχει το άθλημα του μασάζ, και ξέρει να χαλαρώνει τον κόσμο που θα την επισκευτεί. Προσωπικά πέρασα υπέροχα, τόσο κατά τη διάρκεια του μασάζ, με το καλό social time της, όσο και μετά, στα πιο "προσωπικά" πράγματα και είναι από τις ελάχιστες κοπέλες που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα, καθώς είναι και καλό παιδί απ' ότι έμαθα αργότερα από πιο έμπειρους φίλους του αθλήματος.
Όντως, πέρασα στο δωμάτιο, η κοπέλα μου εξήγησε τα προγράμματα και η Βερόνικα σε 10 λεπτάκια έκανε την εμφάνισή της. Δίχως να έχω εμπειρία από τέτοια ιδρύματα, αλλά με πολύχρονη εμπειρία σε φυσιοθεραπευτικά χέρια, η κοπέλα το έχει το άθλημα του μασάζ, και ξέρει να χαλαρώνει τον κόσμο που θα την επισκευτεί. Προσωπικά πέρασα υπέροχα, τόσο κατά τη διάρκεια του μασάζ, με το καλό social time της, όσο και μετά, στα πιο "προσωπικά" πράγματα και είναι από τις ελάχιστες κοπέλες που θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα, καθώς είναι και καλό παιδί απ' ότι έμαθα αργότερα από πιο έμπειρους φίλους του αθλήματος.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2013
Λόγω απροσεξίας δεν έχει μπει η βαθμολογία στην κριτική. Έχω στείλει αναφορά στους διαχειριστές να προσθέσουν 10άρια σε όλα, δεδομένου ότι είχα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.
Spiler
04 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Mαλακιες γραφης για το μασαζ της ξεπετας
P
pidixtoyliss
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2