Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834376
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη στο ίδρυμα και πήγα με την Ελένη με την οποία δεν είχα δοκιμάσει. Η εμφάνιση είναι όπως στις παρακάτω περιγραφές, για τα δικά μου γούστα σούπερ. Ομιλιτικη όσο χρειάζεται, ξέρει να σε πλησιάζει και να διαβάζει τις επιθυμίες σου. Σου δίνεται αν της φερθεις όμορφα. Μασάζ κορυφή, γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει και απίθανη στο body to body. Στο δεύτερο μέρος έχασα το φως μου, πλήρες μενού με σπεσιαλ στοματικο, μέχρι και back blowjob που δεν μου έχουν ξανακάνει! Τελείωμα στο στόμα όπου διακριτικά μετά από λίγο τα φτυνει. Μετα με μπανιαρισε κανονικά!
Να σημειώσω ότι υπήρξε και ένα μίνι μπαλαμουτι με πιπα στην αρχή όπου με ρώτησε για το ποιο ήθελα να είναι το πρώτο μέρος (μασάζ η το ψητό) πριν τελειώσω.
Η όλη συνάντηση κράτησε πάνω από ώρα, πολύ τίμια συνεύρεση θα έλεγα. Πληρωμή και αποχαιρετισμός με φιλί.
Εννοείται πως θα την επισκεφθώ ξανά!Έρωτας
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Mystery X
Σπουδαίος
4
Πόντοι:
2.306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουνίου, 2013
Ρε μάγκες ενα μιλφ ξανθο με κοντά μαλλιά κ ένα τατουάζ στη πλάτη πως το λένε αξίζει τπτ το πετυχα στο δρόμο κ της την επεσα κ μου είπε ελα απο το μαγαζί δεν μπορώ να κάνω πιπα στο δρόμο οποίος ξέρει αν αξίζει ας το πει να περασωΧμμμ;Χμμμ;
S
sohoviz
14 Ιουνίου, 2013
Όταν λες back blowjob τι εννοείς????Χμμμ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2