Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834979
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρωτη φορα στο συγκεκριμενο ιδρυμα αφου ηθελα να επιβεβαιωσω τα πολυ καλα λογια που διαβαζα.παρολο που πηγα νωρις(12 μεσημερι)αλλοι τρεις εμπαιναν μεσα!κριση κ πουτσες μπλε!!(οπως ελεγε ο μακαριτης ο παππους μου το μουνι κ το σουβλακι δεν θα πεθανουν ποτε στην ελλαδα!)
Η κυρια στην υποδοχη ευγενικοτατη με ρωτησε τι να με κερασουν κ ζητησα νερακι.
Στη συνεχεια παρελαση απ τα κοριτσια.δυστυχως η ελενα η milfara που ηθελα ειχε μπει σε δωματιο τρια λεπτα πριν?Θυμός
Αποφασισα να παρω την λαουρα ενα petit πιπινακι.
Εδω να πω οτι ο χωρος πολυ ωραιος μου θυμισε κατι ινστυτουτα κυριλε που πηγαινε η πρωην μου.
Πηγαμε στο δωματιο.απ τα καλυτεραπου χω δει.ευρυχωρο παρολο που ηταν θεωρητικα το μικρο.
Ντουζιερα με τζαμι με ολα τα απαραιτητα χαλαρη μουσικη κερακια μια μικρη πολυθρονα πετσετες οινοπνευματα ρολο χαρτι.τα παντα.
Πηρα το προγραμα των 80 για μια ωρα.
Κανω ντουζακι κ ερχεται κ το πιπινακι η λαουρα .σχετικα κοντόυλα(για μενα που ειμαι 1:90)ωραιο μικρο βυζακι κ χαμογελαστη ωραια φατσουλα.
Μετα το απαραιτητο social time για να σπασει ο παγος ξαπλωνω γιατν αρχισει το μασαζ.αφου με ρώτησε πως το θελω(χαλαρο δυνατο )ενδιαμεσο της λεω.
Μενει με τα σεξυ εσωρουχα κ ξεκινα ενα παρα πολυ καλο μασαζ απ τής πατουσες μεχρι το λαιμο.
Καθολη τη διαρκεια του μασαζ μιλαγαμε περι ανεμων κ υδατων.Ενω ηταν συνεχεια χαμογελαστη κ πολυ ευχαριστη στη συζητηση κ σε συνδυασμο με το μασαζ κ την μουσικη κ την ατμοσφαιρα του δωματιου χαλαρωσα παρα πολυ.
Ξεκινημα του δευτερου γυρου με φιλακια απαλα κ στη συνεχεια πιο εντόνα γλωσσοφιλα.μετα απο ενα ωραιο γλυψιμο στις ρωγες μου(που λατρευω)κατεβηκε προς την επιμαχη περιοχη.πιστευω πως θελει βελτιωση σ αυτον τον τομεα(για μενα που ειμαι φανατικος του στοματικου δωστε μου καλη πιπα κ παρτε μου τα σωβρακα!!)το εβαζε χαλαρα στο στοματακι της χωρις ομως deepthroat κ απαλο καραμελωμα.αν βελτιωσει το στοματικο της θαναι σουπερ.στη συνεχεια σειρα μου να εξερευνησω στοματικα το κορμακι της.μετα απο ενα διαρκειας γλυψειμο στο πεντακαθαρο μουνακι της που εδιξε ν απολαμβανει περασμα σκουφιου κ εναρξη στα 4.αλλαξαμε κανα δυο στασεις οπου η συμμετοχη της ηταν πολυ καλη με χαλαρα βογγητα αγκαλιες κ φιλακια.
Νυστυχως λογω δεκαπενθημερης αποχης τό τελος ηρθε σχετικα γρηγορα στα βυζακια της!
Γενικα η πρωτη μου επισκεψη στο εν λογω μαγαζι ηταν πετυχημενη κ σιγουρα θ ακουληθησουν κ αλλες.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό