Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834076
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επίσκεψη σήμερα το μεσημεράκι γύρω στις 13.00 , πρώτη μου φορά στο μαγαζί μετά την μεταστέγαση του , ο χώρος πολύ καλός , και το δωμάτιο που πέρασα με ωραίο συνδυασμό γήινων χρωμάτων
με ντουζιέρα , και εκτός του μασαζοκρέβατου είχε και ένα καναπεδοκρέβατο που η αλήθεια είναι ότι στα δωμάτια του παλιού χώρου έλειπαν αν εξαιρέσεις το δωμάτιο που είχε είσοδο από το κουζηνάκι.
ρόστερ μεγάλο σε ποσότητα μικρό σε ποιότητα(εμφανισιακά πάντα), επέλεξα να περάσω με την Αννα , Ρουμάνα 28 χρονών μελαχρινή κανονικό σώμα με 3άρια άντε το πολύ πολύ πολύ βαριά 3.5άρια και όχι 4άρια όπως γράφτηκε , είχε όμως κοιλίτσα και μάλιστα αρκετά χαλαρή(λογικά λόγω γέννας) , ένα χρόνο στην Ελλάδα εκ Κοστάντζας ερχόμενη καταλαβαίνει πολύ καλά τα ελληνικά αλλά προτιμάει να απαντάει στα αγγλικά , έκανα το μπανάκι μου και την περίμενα μπρούμυτα στο κρεβάτι , ήρθε στο δωμάτιο κάναμε τις απαραίτητες πρώτες συστάσεις που σπάνε την αμηχανία , έβγαλε την άσπρη ρόμπα της
και έμεινε με τα εσώρουχα της , μου είπε ότι της αρέσει πολύ να κάνει μασάζ αλλά και να της κάνουν , η γνώμη μου στο μασάζ δεν το έχει ή μάλλον για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα χρήζει βελτίωσης ,
στα πόδια στα χέρια και στον αυχένα ανύπαρκτο, ενώ στο πεδίο του κορμιού μου που ασχολούνταν(χαμηλά μέση μέχρι ώμους)μονότονο αν και το προσπαθούσε κάπως με τους αγκώνες της , μετά από κάνα
20λέπτο έβγαλε τα εσώρουχα της , ανέβηκε από πάνω μου και με τα βυζιά της έτριβε την πλάτη μου , μου είπε να γυρίσω , έφερε τα βυζιά της κοντά στο στόμα μου όπου τα χούφτωνα και δάγκωνα τις ρόγες της αλλά πόνεσε λίγο και σταμάτησα , της έβαζα δάχτυλο τόσο στο μουνί της όσο και στην κωλοτρυπίδα της η οποία ήταν δουλεμένη , χωρίς να της πώ τίποτα άρχισε να μου κάνει ισπανική , σε αντίθεση με άλλες που διαθέτουν ίσα η μεγαλύτερα βυζία η Αννα ήξερε να τα χρησιμοποιεί , αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα ενώ εγώ συνέχισα να της βάζω δάχτυλα , κατέβηκε πιο κάτω και άρχισε να γλύφει τα αρχίδια , μετά έφτυσε μια δυο φορές τον πούτσο μου και τον πήρε στο στόμα της , η πίπα της πολύ καλή βαθιά και υγρή ενώ χτύπαγε τον πούτσο μου στα χείλη της και στα μάγουλα της , σηκωθήκαμε την έστησα στα τέσσερα και άρχισα να της γλύφω το μουνί αλλά και τον κώλο της ενώ της έβαζα και δάχτυλο , μετά άρχισε και αυτή μιά να παίζει το μουνί της μιά να βάζει δάχτυλο στον κώλο της , η κοπέλα γουστάρει να γαμιέται , πέρασμα προφυλακτικού , πρώτη στάση με αυτή ανάσκελα στο κρεβάτι , έγλυφα τα βυζιά της και φιλιόμασταν όσο την πήδαγα , αλλαγή στάση την στήνω στα τέσσερα όπου αρχικά της έβαζα ταυτόχρονα δάχτυλο πάλι στο μουνί και στον κώλο της και αυτή καύλωνε όλο και περισσότερο ή τουλάχιστον έτσι έδειχνε , της ζήτησα κώλο και μου είπε ότι ξέρεις είναι έξτρα 20 ευρώ , εννοείται με τέτοιες καύλες που είχα είπα οκ , αφού την γάμισα λίγο πάλι απο μουνί τον έχωσα στον κώλο της , τώρα ήμουν σίγουρα ότι η γκόμενα γούσταρε μούγκριζε από την καύλα , κάθισα λίγο στον καναπέ όπου άρχισε να μου τον παίζει με μανία , κάθισε ξανά ανάσκελα στο κρεβάτι και μου είπε έλα να με γαμήσεις , ξανά από μουνί ενώ απο μόνη της έβαλε πάλι τον πούτσο μου στον κώλο της , την γαμούσα δυνατά και αυτή την είχε καταβρεί..μετά απο μερικά λεπτά και αφού ήταν αδύνατο να κρατηθώ έχυσα στην κοιλιά της , έκανε μπανάκι έκανα και εγώ , μιλήσαμε λίγο και χαιρετηθήκαμε .σε όποιον αρέσουν οι pse καταστάσεις συνίσταται ανεπιφύλακτα ,το μόνο ότι πρέπει να βελτιώσει το μασάζ της.

Υ.Γ κόστος συνάντησης 80+20 για πρωκτικό.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2013
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Άννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2013
Σε συγκριση με Μαριάννα απο Καλλιρόης.Όχι απο εμφάνιση γιατί αυτα ειναι υποκειμενικά,απο υπηρεσίες εννοώ..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1