Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
835439
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Ελένη λοιπόν.
Ρωσιδάρα γύρω στα 50, με γυμνασμένο σώμα, ωραια πόδια, ματάρες φοβερές, ψιλή όμορφη, αρχοντική γυναίκαρα.
πάντα ντυμένη σέξυ και με ψιλοτάκουνα.
Ισως κάποιους τους φοβίσει λίγο τα αυστηρό παρουσιαστικό , αλλά προχωρήστε άφοβα.
Ξέρει να διαβάζει τα θέλω του κάθε πελάτη και να του δίνει αυτό που ζητάει. Ειναι σούπερ επαγγελματίας και φιλότιμη.
Δεν κοροιδέυει ουτε με το χρόνο , ουτε με το πρόγραμμα.
Φοβερό μασαζ με δύναμη που σε ξεκουράζει , και στο σέξ πάρα μα πάρα πολύ δυνατη, για αυτο και ο τιτλος "βιονικη"
έχει απιστευτη ενέργεια και βγάζει πολύ παθος. μασαζ body to body με τις μεγάλες φυσικες βυζαρες της, φιλια και γλειψίματα σε όλο το σώμα, γλωσσοφιλα, στοματικό απο τα καλυτερα της πιατσας ρουφηχτό , πολύ καλη στην επικοινωνια και ωράιο "τυπάκι" με χιουμορ και μέσα σε όλα.
Το νέο μαγαζί επίσης πολύ όμορφο με καθαρο μπάνιο, πολύ ωραια δωμάτια και διακοσμηση.
Σε οσους αρέσουν οι ωριμες και σέξι γυναικες είναι η νο1 μακράν επιλογη στο χώρο του μασαζ εδώ και 3 χρόνια τουλαχιστον για εμένα.
Ρωσιδάρα γύρω στα 50, με γυμνασμένο σώμα, ωραια πόδια, ματάρες φοβερές, ψιλή όμορφη, αρχοντική γυναίκαρα.
πάντα ντυμένη σέξυ και με ψιλοτάκουνα.
Ισως κάποιους τους φοβίσει λίγο τα αυστηρό παρουσιαστικό , αλλά προχωρήστε άφοβα.
Ξέρει να διαβάζει τα θέλω του κάθε πελάτη και να του δίνει αυτό που ζητάει. Ειναι σούπερ επαγγελματίας και φιλότιμη.
Δεν κοροιδέυει ουτε με το χρόνο , ουτε με το πρόγραμμα.
Φοβερό μασαζ με δύναμη που σε ξεκουράζει , και στο σέξ πάρα μα πάρα πολύ δυνατη, για αυτο και ο τιτλος "βιονικη"
έχει απιστευτη ενέργεια και βγάζει πολύ παθος. μασαζ body to body με τις μεγάλες φυσικες βυζαρες της, φιλια και γλειψίματα σε όλο το σώμα, γλωσσοφιλα, στοματικό απο τα καλυτερα της πιατσας ρουφηχτό , πολύ καλη στην επικοινωνια και ωράιο "τυπάκι" με χιουμορ και μέσα σε όλα.
Το νέο μαγαζί επίσης πολύ όμορφο με καθαρο μπάνιο, πολύ ωραια δωμάτια και διακοσμηση.
Σε οσους αρέσουν οι ωριμες και σέξι γυναικες είναι η νο1 μακράν επιλογη στο χώρο του μασαζ εδώ και 3 χρόνια τουλαχιστον για εμένα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ελένη
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2013
H αληθεια ειναι πως ειναι κουκλαρα!
xilnik
01 Μαΐου, 2013
Για τι μέγεθος στήθους μιλάμε;
D
Dim72
01 Μαΐου, 2013
Δεν έχω παίξει μπαλίτσα σε τέτοια φάση,ποτέ....
B
billy13
01 Μαΐου, 2013
δεν αντεξες και ξαναπηγες, ε??
anatolgami
01 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Στηθος φυσικο 3αρι με μεγαλες ρωγες, οταν θελω κατι στα σιγουρα σε αυτην παω...
ZeroTolerance
06 Ιουνίου, 2013
3άρι ειναι στον δικό της σωματότυπο,αλλα ειναι νταρντάνα.Το μέγεθος της πρέπει να ειναι 75D,χορταινεις βυζι ρε παιδι μου..
kavliaris
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6