Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 32 10
Μασατζίδικα 52802
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κοντευουν 3 εβδομαδες περιπου και ακομη θυμαμαι αυτη τη φοβερη γυναικα. Γυναικα με ολη τη σημασια της λεξης. Ομορφη , αερατη, κομψη, σεξουαλικη, και εξυπνη. Ηλικια απο 35 εως 37 απο Βουλγαρια -λεει κι οποιος θελει το πιστευει. Ξανθια φυσικη (εκτος αν βαφεται και κατω) με απιθανο στητο και μικρο στηθακι να το φιλας συνεχεια με απαλες κινησεις που την τρελλαινουν. Στο μασαζ ειναι επαγγελματιας και δεν σε χαιδευει απλα αλλα πραγματικα σε ξανανιωνει. Οταν με γυρισε ανασκελα και καθησε επανω μου αλλαξα πιστη. Μια υπεροχη γυναικα πραγματικη κυρια χωρις ψευτικες προστυχες φωνες που με εξουθενωσε εχοντας κι εκεινη κλειστα τα ματια και οταν τελειωσα ενοιωσα βασιλιας . Μα που ηταν κρυμενη γμτ τοσο καιρο κι εγω ουτε οι φιλου μου την ηξεραν. Προβλεπω ουρά απο ολους τους συναδελφους. Θα ηταν το τελειωτερο call girl αν ειχε αυτοκινητο και ηθελε .Αλλα δεν θελει και προτιμαει οπως μου ειπε την σιγουρια στο μαγαζι παρα την επικινδυνοτητα των ραντεβου. Αλλωστε και μονο μασαζ να κανεις αξιζει περα για περα τα λεφτα της. Κυριοι του μαγαζιου φροντιστε να εχετε κολλαριστες και αρωματισμενες πετσετες και παντοφλες μιας χρησης. Κοστος ουτε 40 λεπτα . Μην ριχνετε την κατηγορια σας. Ειστε σε ενα κομβικο σημειο της Αθηνας με μετρο κλπ. Και με αξιολογα κοριτσια οπως τα ειδα στην αρχη. Θα επανελθω !!!!!!!!!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας