Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 32 10
Μασατζίδικα 52802
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Κοντευουν 3 εβδομαδες περιπου και ακομη θυμαμαι αυτη τη φοβερη γυναικα. Γυναικα με ολη τη σημασια της λεξης. Ομορφη , αερατη, κομψη, σεξουαλικη, και εξυπνη. Ηλικια απο 35 εως 37 απο Βουλγαρια -λεει κι οποιος θελει το πιστευει. Ξανθια φυσικη (εκτος αν βαφεται και κατω) με απιθανο στητο και μικρο στηθακι να το φιλας συνεχεια με απαλες κινησεις που την τρελλαινουν. Στο μασαζ ειναι επαγγελματιας και δεν σε χαιδευει απλα αλλα πραγματικα σε ξανανιωνει. Οταν με γυρισε ανασκελα και καθησε επανω μου αλλαξα πιστη. Μια υπεροχη γυναικα πραγματικη κυρια χωρις ψευτικες προστυχες φωνες που με εξουθενωσε εχοντας κι εκεινη κλειστα τα ματια και οταν τελειωσα ενοιωσα βασιλιας . Μα που ηταν κρυμενη γμτ τοσο καιρο κι εγω ουτε οι φιλου μου την ηξεραν. Προβλεπω ουρά απο ολους τους συναδελφους. Θα ηταν το τελειωτερο call girl αν ειχε αυτοκινητο και ηθελε .Αλλα δεν θελει και προτιμαει οπως μου ειπε την σιγουρια στο μαγαζι παρα την επικινδυνοτητα των ραντεβου. Αλλωστε και μονο μασαζ να κανεις αξιζει περα για περα τα λεφτα της. Κυριοι του μαγαζιου φροντιστε να εχετε κολλαριστες και αρωματισμενες πετσετες και παντοφλες μιας χρησης. Κοστος ουτε 40 λεπτα . Μην ριχνετε την κατηγορια σας. Ειστε σε ενα κομβικο σημειο της Αθηνας με μετρο κλπ. Και με αξιολογα κοριτσια οπως τα ειδα στην αρχη. Θα επανελθω !!!!!!!!!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ηλιάνα
sexodaskalos
Μέλος
12
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2013
η Ηλιαννα ειναι σταθερη αξια στο χωρο του μασαζ ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
12 Μαρτίου, 2013
Γλώσσα Αγαπουλης detected

Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζί σου , χαραμίζεται εκει μέσα , τελικά μαλλον δεν ειναι και τόσο εξυπνη . Κατα τα αλλα δεν ειναι φυσική ξανθια και το στηθος της δεν ειναι μικρό αλλα ειναι όσο πρεπει , εχει το σχεδον ιδανικό μεγεθος ωστε να μην χαλανε οι αναλογίες της . Ακαπωτα και γλυφωμ@@νια δεν νομιζει να επιτρέπει με την 1η ουτε καν τη 2η συναντηση (σε αλλες συνθηκες η Ηλιαννα θα ηταν για γλύψιμο από πάνω μεχρι κάτω)

Κατα τα αλλα η κριτικη ειναι υποπτα αποθεωτικη . Πολυ φοβαμαι οτι μπαινουμε σε μια νεα φαση οπου θα πρεπει να αποθεωνουμε τις κοπελες με την ελπιδα να μας πιασουν πιο δυνατα το πουλάκι την επόμενη φορα .

Σε οτι αφορα εμενα νιωθω οτι αρκετα ξεφτιλιζομαι που παω με το 80αρι στην τσεπη και στηνομαι στο σαλονάκι παρακαλώντας να πηδηξω . Δεν θα ξεφτιλιστω και αλλο να γραφω αποθεωτικες κριτικες με την ελπιδα να μου κάνουν κανα ακάπωτο την επόμενη φορά. Αν γραφω θα γραφω απλά την γνωμη μου .

Τεσπα ο καθενας ας γραφει τι θελει απλα να ξερει οτι χανεται το νοημα των κριτικων και απο την αλλη σημερα γραφει κριτικη , αυριο θα του ζητανε λουλουδια και σοκολατακια , μεθαυριο θα του ζητανε 120€ ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
12 Μαρτίου, 2013
Επίσης το ακαταμαχητη γραφεται ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ . Εισαι και δασκαλος !!!!! Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
13 Μαρτίου, 2013
φιλε troueno την αδικεις λιγο τη συγκεκριμενη κοπελα...εγω οταν επισκεφτηκα το εν λογω ιδρυμα ο,τι πληροφοριες ειχα τις ειαχα απο εδω.Σε πληροφορω οτι περασα σουπερ...και ακα και γλειφομουνι με την πρωτη...τωρα αν εσυ επεσες στην περιπτωση δεν ξερω και δεν βαζω το χερι μου στη φωτια...ολοι εχουμε φαει ηττες αλλωστε
Φιλικα
13 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μα δεν την αδικώ , απλα τα λέω αυτα για να μην απογοητευτουν οι επόμενοι που θα επισκεφθουν την κοπέλα περιμενοντας οτι θα κάνουν το μισό καμα σουτρα . Προσωπικά ακάπωτο δεν ζητάω - ουτε τεθηκε θέμα - και δεν μου φανηκε να θελει να της κανω γλυφω**** , αν το ζηταγε ισως να το σκεφτομουν αλλα από μόνος μου δεν πάω , ασε που στο μασαζοκρεβατο δεν μπορεις να σκύψεις να το κάνεις θα σου φυγει η μέση . (ΣΕ άλλο μαγαζι μου στηθηκε η γκομενα στα 4 πάνω στο μασαζοκρέββατο αλλα και πάλι εκάνα τον κινέζο) .
Ηττα εφαγα αλλα για αλλους λόγους .
Να πω την αληθεια την δικια σου κριτική δεν την πολυπίστεψα
(Updated: 13 Μαρτίου, 2013) 13 Μαρτίου, 2013

Και συνεχιζω . Η τελευταια κριτικη δεν αφορα την Ηλιαννα η οποία δεν μου εμφανιστηκε καν εκεινη την ημερα .
Και εγω εχω περασει σουπερ με Ηλιαννα μεχρι που κατι εγινε και μου την χάλασε την φαση .
Το καταπια αυτο που εγινε και ξαναπήγα και τελικά εφαγα πόρτα . Εκει ειναι που εχω φαει την ηττα. Πιαστηκα Μαλακία (δεν ειναι η 1η φορά βεβαια και φοβαμαι ουτε η τελευταία)

edit ή απλα ημουν πολυ ατυχος και ετυχε 2 φορές να πάω την λάθος στιγμή.
14 Μαρτίου, 2013
Κατ αρχή νεαρέ μου φίλε δεν είμαι δάσκαλος. Ουτε ο γνωστός pussydoctor ειναι γιατρός. Τώρα αν με την συγκεκριμένη κυρία είχαμε χημεία δεν ξέρω, αλλά όπως φερθείς σε μια γυναίκα έτσι θα σου ανταποδώσει. Εχει μια - θα το είδες άλλωστε - αξιοπρέπεια που δεν την χαλάει με κανένα κύριο ούτε και με χίλια Ευρώ. Ξέρει απο μασάζ και της αρέσει το σεξ. Ο καθένας μπορεί να περάσει καλά και ένας άλλος όχι. Πρέπει όμως και η κοπέλα να περνάει καλά ήγ τουλάχιστον να χαλαρώνει με την συμπεριφορά μας. Ε τι να κάνουμε. Δεν έγραψα διαφημιστικά αλλά πως είδα εγώ την συνάντηση. Αφού την ξέρεις ρώτησε την αν πέρασε κι εκείνη καλά. Τελεία και παύλα . Αντε πάμε σε άλλα.

15 Μαρτίου, 2013

Τον καταλαβαινω τον ενθουσιασμό σου και σου ειπα οτι σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζί σου . Απλα το παρακανες λίγο .
Μας ειπες οτι ειναι και ομορφη και εξυπνη , παραλίγο να μας πεις οτι ειναι και καλή μαγειρισσα .
Τεσπα το σχόλιο ηταν και πιο γενικο , οι μισοι εδω μεσα γραφουν σεναρία για τσόντα και οι αλλοι μισοι ραβασακια στις κοπέλες .
Κατα την γνώμη μου ο σκοπός των κριτικών θα επρεπε να ειναι ενημερωση χωρις πολύ σαλτσα ( πηγα εκει , ειδα μια ωραια κοπέλα , εκανε καλό μασαζ , ηταν καλή και στο υπόλοιπο πρόγραμμα , περασα ωραια , προτείνεται)!!! Για σάλτσα υπάρχει το αντιστοιχό νήμα.

ΥΓ1 Ειμαι 41 ετων για καποιους ειμαι νεαρός για κάποιους είμαι γέρος . Ως μελη του φόρουμ όμως εχουμε όλη την ιδια ηλικία.
ΥΓ2 Δεν ειχα στοχο να σε προσβαλω αλλα εδω μέσα πεφτει πολυ διαφημιση αλλα και δυσφήμιση , επίσης αντιληφθηκα (αργα μάλλον) οτι και οι κοπελες διαβαζουν το site οπότε καποιοι τις γλύφουν από μακρία τελος επειδη πολλες κοπέλες λένε “φερε και κανα φίλο σου” πολλοι ψαρευουν πελατάκια από εδω μέσα για να γινουν αρεστοί στα κορίτσια . Εγω την λέω σε όλους προσπαθώντας να κρατήσω μια ισσόροπία.
ΥΓ3 Εμένα με μπέρδεψε λίγο αυτη η κοπέλα οποτε δεν ξερω πως να την κρίνω. Σωστα δεν μου φέρθηκε πάντως.
ΥΓ4 Η αξιοπρεπεια ειναι μεγαλή ιστορια . Ουτε εμεις ουτε οι κοπελες εχουν αξιοπρέπεια. Ωραια η αξιοπρεπεια αλλα δεν γαμας ουτε βγαζεις λεφτα .
ΥΓ5 Μια γυναικα μπορει να το ευχαριστηθει με σένα , με μενα , με τον διπλα , με ενα κοιλαρα 300 κιλά , με ενα σφικτη γυμνασμενο ........... με ενα δονητη , ενα μαξιλάρι ακόμα και με το δακτυλό της . Δεν σημαινει κατι αν το ευχαριστηθηκε ή οχι .
Υγ6 Αν πέρασες καλά ξαναπήγαινε . Γιατι να πάς για άλλα
ΥΓ7 Στο φορουμ ισως γραψω καποιο ποστ για να αναλυσω πιο πολύ .
15 Μαρτίου, 2013

φιλε troueno
δε σε αδικω που δεν πολυπιστεψες την κριτικη μου γιατι απ'οτι εχω καταλαβει εδω μεσα πεφτει πολυ γλειψιμο και διαφημιση απο προμοτορες και αγαπουληδεςΈρωτας εγω απλα περασα πολυ καλα με την κοπελα αυτη ισως το παραεκανα στην περιγραφη επειδη ηταν η πρωτη μου κριτικη και γι αυτο την ξαναπροτιμησα και μαλιστα πηγα δυο φορες την ιδια μερα γιατι το μεσημερι το μαγαζι ηταν "πιτα" και ηξερα οτι λογω κουρασης δεν θα ηταν οπως την πρωτη φορα γι αυτο ξαναπερασα το απογευμα και αποζημιωθηκα πληρως...τωρα αν την τριτη φορα θα ειναι και η φαρμακερη ιδωμεν..τοτε παμε γι'αλλα..το μοναστηρι να ναι καλα
15 Μαρτίου, 2013

Και ο ανδρας μπορει να ευχαριστηθει με το χερι του , με το ποδι του κλπ. Το οτι καποια γυναικα καθεται να της βαλεις χερι ή να την πηδηξεις δεν σημαινει οτι έχει χάσει την αξιοπρέπεια της. Την χάνει όταν αρχίζει το ''μωρό μου'' , ''τι μεγάλο τον έχεις '' κλπ. Επειδή όμως είμαι πολύυυυυ μεγαλύτερος σου και συνεπώς με μεγαλύτερη πέίρα μάθε ότι όταν η κάθε γυναίκα ευχαριστιέται ( όχι να ψευτοχύσει) , μετά αισθάνεται ηδονή να σε ευχαριστήσει. Και αυτό κάνουν οι αξιοπρεεπίς πουτάνες !
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2