Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 32 10
Μασατζίδικα 97746
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Εχοντας δει video με nuru στο διαδικτυο κ το συγκεκριμενο το προσφερει αποφασισα να δοκιμασω(οντας ελαφρως επιφυλακτικος)ευκολη προσβαση(100 μετρα απο μετρο φιξ)κ σχετικα διακριτηκο αφου ειναι πολλα γραφεια στο κτιριο(βεβαια απεναντι ειναι το υπουργειο εσωτερικων!!)η κυρια στην υποδοχη ευγενικοτατη με καλοσωριζει τι να σας κερασουμε παιρνω ενα κρυο τσαι!!για nuru ηρθα της λεω.βεβαιως μου απαντα ειναι στα 130 φουλ μια ωρα.οκ λεω.να δουμε τις κοπελες τωρα παρελασαν γυρω στις 7 κοπελες για ολα τα γουστα.μια σχετικα μεγαλη ρωσιδα μια ασιατισα λεπτουλα μια κινεζουλα μια μαλλον ελληνιδα μια μελαμψουλα(σορυ συναγωνιστες δεν συγκρατησα ονοματα)Ντροπήδιαλεξα τη τζουλια γιατι μου κανε κλικ το κοντο μαλλι της!!(απωθημενο να κανω ερωτα με γυναικα με κοντο μαλλι)υψος γυρω στο 1:65 δυαρι βυζακι ζουμερο κολαρακι ηλικια γυρω στα 35.παω να βγαλω χρηματα οχι μου λεει στο τελος στην κοπελα!παμε στο δωματιο.μικρο σχετικα αλλα πεντακαθαρο ντουζερια 5 σφπαγισμενες πετσετες παντοφλες(3 ζευγη επισης κλειστα)αρωματικα κερακια που εκαιγαν. Με υπεροχοαρωμα.κ ενα στρωμα nuru πολυθρονα.ε ρε πολυτελεια λεω!επαιζε κ χαλαρωτικη μουσικη.μπαινω κανω ντουζακι κ ερχεται η τζουλια.βαζει την θερμοκρασια στους 33 βαθμους μου λεει αυτη ειναι η σωστη θερμοκρασια για nuru.εσυ ξερεις της λεω.κανει κ αυτη ντουσακι κ ξαπλωνω στο nuru στρωμα.για το επομενο μισαωρο απολαυση!:smitten ετριψε ολο το κορμι Μεγάλο χαμόγελοτηςσε καθε εκατοστο του δικου μου.ενιωσα παντου το κολαρακι της τα βυζακια της!!ηταν ακριβως οπως το χα δει στο ιντερνετ.σε καποια φαση εφερε το κολαρακι της στο σβερκο μου κ με κικλυκες κινησεις κατεβηκε μεχρι κατω!ενω με ρωτουσε πυκνα αν μ αρεσει σε συνδυασμο με τα μικρα βογγητα της με εφτιαχναν απιστευτα.γυριζω ανασκελα για να περασουμε στο 2 σκελος.ξεκινα ενα αργο καραμελωμα στα παντα αποτριχωμενα μπαλακια!κ μετα αρχιζει στοματικο με εναλαγες ρυθμου.εγλυφε αργα το τρομπαριζε γρηγορα κ μετα χαλαρα κ τουμπαλην!την κοβω για να μην εχουμε ατυχημα κ ξεκινω κ γω ενα περιποιημενο γλυψιμο στο μουνακι της που εδειξε ναευχαριστιεται(σπεσιαλιτε μου χι χι)!σκουφακι κ βουρ στα 4 με θεα το κολαρακι της.εναλαγη ολων των στασεων(οχι λεωφορειουΓλώσσα)ενω να τονισω οτι οι γλωσσες μας εδιναν την δικη τους μαχη!ρωταω για πισω εισοδο κ μου λεει ναζιαρικα 30 το εισιτηριο για οπισθια εισοδο.δυσυχως δεν ειχα παρα 20.δεν πειραζει λεω next time!τό τελος ηρθε πανω στα βυζακια της γλυκιας τζουλιας.κατσαμε κανα πενταλεπτο ακομα μαζι καταιδρωμενοι μιλοντας γενικα κ αοριστα.της δινω τα χρηματα κ με χαιρετιζει με ενα βαθφ φιλακι.ντουζακι γι να φυγει το τζελ κ ο ιδρωτας(σαουνα ειχε γινει το δωματιο)!γενικα ευχαριστηθικα κ το nuru κ το sex.χαλαλι το σχετικα υψηλο τιμημα.εδω να τονισω οτι η κοπελα εκατσε πανω απο μια ωρα χωρις να μας ενοχληση κανεις.προσωπικα πιστευω οτι σαν αναλογια χρηματων κ χρονου ειναι καλα(συγκρινοντας τιμες κ χρονο των στουντιο ).αυτα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2013
Κόστος συνάντησης
130
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό