Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 50 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 202655
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πνρωτη μου εμπειρια σε μασαζτιδικο.μπαινω με καλημεριζει μια ξανθια μιλφαρα(θα την τιμησω την επομενη φορα!)μου παρουσιαζει 2 κοπελες την ευα μια γεματουλα με μπουταρες κολαρες κ βυζαρες!Γλώσσακ μια θεια(σορυ μανταμ)που ακομα κ με το make up εμοιαζε 55+.διαλεγω την γεματουλα με το γλυκο χαμογελαστο προσωπακι.ρωταω τα προγραματατ κ μου λεει ενα εχουμε με 70.πλερωνω κ η ευα με συνοδευει στο δωματιο καθαρο κ ζεστο κ πετσετα καθαρη(ασφραγγιστη)μασαζοκρεβατο κ ενας καναπες.μπαινω κανω ντουζακι κ ερχεται η ευα.η κοπελα εχει καποια κιλα παραπανω σε μπουτια κ κολο αλλα εγω ειμαι φαν των παισιματων!μενει με τα ικοκινα εσωρουχα της βαζει αυτο το ειδικο χαρτι(μιας χρησεως οπως στα ιατρεια)κ ξαπλωνω.μου βαζει λαδι κ αρχιζει το μασαζ λεγοντας μου ναχακλαρωσω κ να μηνσκεφτομαι τιποτα.ηταν αρκετα καλο μπορω να πω(αλλωστε ηταν το πρωτο μου μασαζ).για κανα δεκαλεπτο κρατησε οπου μου ειπε να γυρισω.γυρναω βγαζει κ τα εσωρουχα της κ ξεκιναει να γλυφει τις ρογες μου ενω μαλαζε τον μικρο πολεμιστη!γλυφώ κ γω τις βυζαρες της.παει να ανοιξει σκουφικ της λεω δεν εχει ακα οχι μου λεει προσεχω.τε σπα.αρκετα καλο στοματικο βαθυ χωρις ομως καραμελωμα.γυρναμε σε 69 οπου δοκιμασα κ τους χυμους απ το καθαρο νινακη!Γλώσσα εδω να υποΓΑΜΙΣΩ οτι υπηρχε αρκετη διαθεση για χαβαλε κ απ τους δυο κ τα γελια(μαζι με τα φιλια δυσυυχως χωρις γλωσσα εδιναν κ επερναν)την βαζω ορθια μπροστα στο μαζαζοκρεβατο κ αρχιζω το σφυροκοπημα κ τα χαστουκια στα πλουσια κολομερια!εναλαγη μ αυτην απο πανω κ τα βυζομπαλα να κανουν τραμπαλα!Μεγάλο χαμόγελοτη ρωταω για κουλουρι κ μου λεει τι κουλουρι με ανθοτυρο της λεω ξανασκαμε στα γελια!Χαμόγελοτο τελος ηρθε με στοματικο χώρις να μου επιτρεψει να πασαλειψω τις βυζουμπες(μεσα στο σκουφι)Θυμόςξαναπαω για ντουσακι κ μου φερνει σοκολατακι ευαχαριςτω αλλα οχι της λεω αν φαω σοκολατα νηστικος με πιανει κοψιμο!!ωρα επισκεψεις.13:00.ξανα γελια κ εκει μου λεει οτι εχω πλακα κ θα πρεπε να γινω θεατρινος!φιλακι πεταχτο με συνοδευει στην πορτα κ αντιο.γενικα η πρωτη μου μαζαζοθεραπεια ηταν πιστευω επιτυχεις.αν καποιος συναγωνιστης μου πε αν θες εξτρα (γλωσοφιλα ακα κ κουλόυρι παρε την τζενη)προσχωμεν
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2013
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Εύα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
169
Πόντοι:
34.612
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, TASSOS karipidis, Ettore και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2013
Μεγάλο χαμόγελοxaxaxa να εισαι καλα με εκανες και γελασα αλλα 70 με αυτες τις υπηρεσιες Χμμμ; μαλλον σε πιασανε κοτσο
06 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κ γω μετα που πηγα σπιτι το σκεφτηκα.Χμμμ;την επομενη θα παρω την τζενη τη διευθυντρια για φουλ προγραμα μαλλον επειδη με ειδαν πρωτη φορα ειναι λιγο μαζεμενοι τι να πω?
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2