Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 32 10
Μασατζίδικα 97751
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ρωσιδάκι μελαχρινό με πονηρή φατσούλα, ανύπαρκτο βυζάκι, σώμα πετιτ σφριγηλό.
Το δωμάτιο με πετσετούλα και παντόφλες, απολυμαντικό, λίστεριν, σαπούνι αντισηπτικό κλπ. Η ντουσιέρα βούλωνε όμως.
Το μασαζ πολύ καλό, χαλαρωτικό και ξεπιαστικό. Η κοπέλα θερμή και κοινωνική αλλά όταν κατάλαβε ότι χαλάρωσα και απολάμβανα το μασαζ σταμάτησε να μιλάει.
Ξαφνικά όπως ήμουν μπρούμυτα μου έπιασε την μαλαπέρδα ενώ μου έβαλε τη γλώσσα της στην κωλοτρυπίδα. Έτσι από πίσω ξεκίνησε γλείψιμο καλαμπαλικίων. Η καύλα έφτασε στο ζενίθ. Γύρισα ανάσκελα πήγε να το πάρει ακά αλλά τη σταμάτησα. Φόρεσα προφυλακτικό και εκείνη γύρισε σε 69. Μεγάλα χείλη, ξυρισμένο νινί, πολύ καθαρό και ελαστικό δέρμα. Λες και ήταν φτιαγμένη από το υλικό που φτιάχνουν τα ψεύτικα ομοιώματα. Έτσι σε στάση 69 εκείνη με σεμιναριακή πίπα κι εγώ έχοντας ένα δάχτυλο στη σουφρίτσα και τρομερή θέα απόλαυσα ένα δυνατό τελείωμα.
Η τιμή είναι ακριβή για τις μέρες που διανύουμε αλλά η Τζέσικα ιδρώνει τη φανέλλα και σέβεται τα χρήματα του πελάτη. Αν ήταν λίγο πιο φτηνά...
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2013
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
black crow
Τιμημένος
258
Πόντοι:
19.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2013
φιλε με εφτιαξες πρωι πρωι. Τι ηλικία έχει η τζεσικα περίπου? Τι ωρα την βρίσκεις?
Ευχαριστώ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1