Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 11 10
Μασατζίδικα 36166
Γενική βαθμολογία

2.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
ΜΑΚΡΙΑ... Ξεκινάω έτσι, γιατί αυτό είναι το συμπέρασμα από όλα όσα θα διαβάσετε παρακάτω... Τηλεφωνική επικοινωνία με την Νικόλ. Πολύ πρόθυμη και πολύ ευχάριστος χαρακτήρας. Μετά από 2 ημέρες επισκέπτομαι το χώρο, αλλά δεν βρίσκω τη Νικόλ, γιατί είχε γυναικολογικό ρεπό... Έτσι αποφασίζω να πάρω την Αλεξία. Μια Ρουμάνα κατά δήλωση της. Ξεκινάω με ένα ντουζ σε ένα κάτω του μετρίου μπάνιο. Το σαπούνι ήταν ένα υγρό των lidl. Αίσχος πραγματικά. Αφού δεν κατάφερα να πλυθώ καλά, πάω στο δωμάτιο. Εκεί έχει ένα χαμηλό κρεβάτι με σίδερα από κάτω κι ένα πολύ λεπτό στρώμα από επάνω με μια τιγρέ κουβέρτα. Αν είσαι 100 κίλα, δεν μπορείς να κάτσεις εκεί και να κάνεις σεξ. Πάμε, λοιπόν, στο ειδικό κρεβάτι που κάνει μασάζ. Ξεκινάμε με μασάζ κάκιστο. Πολύ δύναμη, σε βαθμό να πονάω μετά το μασάζ, αντί να χαλαρώσω. Σταμάτησε μόνη της το μασάζ στα 5 λεπτά, χωρίς να της το ζητήσω. Μιλάμε για τρελή μούφα... Της λέω πάμε για σεξ. Με ρωτά αν θέλω πίπα με καποτά και της λέω όχι. Αρχίζει, λοιπόν, μια μετριότατη πίπα. Ούτε βάθος, χρήση δοντιών, και πάρα μα πάρα πολύ χεριού. Το χέρι το χρησιμοποιεί με πολύ δύναμη. Κόντεψε να μου την ξεριζώσει. Πάω να της δώσω γλωσσόφιλο και αρνείται. Τρελή ξενέρα. Την βάζω να καβαλήσει και μου έβαζε το χέρι της συνέχεια στην καπότα, για να μην φύγει. Είδα κι αποείδα και την γύρισα στα 4. Μου είπε να προσέξω να μην βγει η καπότα και την πήδηξα, μέχρι να ρίξω τα χοντρά και να σηκωθώ να φύγω. Έτσι κι έγινε. Η τσατσά μου ζήτησε 70 ευρώ για απλό, ενώ στο τηλέφωνο μου είχε πει 50. Τα ζήτησε προκαταβολικά. Μεγάλη πατάτα που της τα έδωσα. Ακόμα τα κλαίω. Την έδιωξα σε 15 λεπτά την Ρουμάνα. Παρότι είχα δεύτερο γύρο με 70 ευρώ, τη σούταρα, αφού της έριξα τα χοντρά. Μάπα το καρπούζι όσο δεν πάει σε όλα τα επίπεδα. Η Αλεξία, όπως κι άλλες 2 κοπέλες, διαφημίζονται με αγγελίες στο site www.mulist.gr και μέσω τηλεφώνου σε παραπέμπουν στο εν λόγω μασατζίδικο. Προσοχή, ειδικά στην Αλεξία. Κοιτά να σε ξεπατάξει. Μην την πατήσετε. Τρελή φόλα η γκόμενα.

Υ.Γ.: Ο χρόνος συνάντησης δεν είναι ακριβής, αλλά είναι κοντά στην ημέρα που έγινε η συνάντηση.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2013
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Αλεξία