Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
834921
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Με τα πολλά που είχαν ειπωθεί για την κα Ελένη και μη ανεχόμενος πλέον προκλήσεις , από τα διάφορα φρούτα του forum , που την έχουν δει moderators , βλέπε zero tolerance , κατέβηκα στο κέντρο με σκοπό να επισκεφτώ το ευαγές ίδρυμα και να ελέγξω την νέα σοδιά
Άφιξη νωρίς νωρίς ( σιγά μην πάω εγώ με τον πολύ κόσμο )
Η κυρία Ζάνα επί της υποδοχής , φιλάκια και εγώ να νοιώθω ήδη ενοχλήσεις στο παντελόνι ..αφου φυσικά παραπονέθηκε ότι εχει να γευθεί τους χυμούς από το μοναδικό , τελειο και αξεπέραστο κορμί μου με περασε δωματίο οπου την εφερα μπροστα σε ένα σοβαρό διλημα … ότι καποιο κολοπαιδι εδώ, τολμησε και ειπε ότι αν πάρω διπλό με Ελένη θα με πεθάνετε … όποτε της ζήτησα να αποφασίσει αυτή για το τέλος μου ..
Ντούζ και σε λίγο άφιξη της συστοιχίας S 300 .. καλοί μου άνθρωποι
Την Ελένη δεν την είχα δει στο παρελθόν αλλά νομίζω ότι και αυτή είναι κατηγορία μόνη της .. Ο ορισμός της νταρντανο MILF που και αυτή κάνει τα διάφορα πιπινοειδή να τρώνε σκόνη .
Το τι έγινε μες το δωμάτιο , δεν θα σας το περιγράψω ..απλά αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει .. μιλάμε για πολύ hard καταστάσεις τι PSE και μ@λ@κίες .. μια ώρα 2 φορές χωρίς ανάσα και χωρίς μασάζ !!!
Συμπέρασμα , τα πόδια τρέμουν ακόμα, αλλά βγήκα ζωντανός και ναι θα το ξανά τολμήσω
Άφιξη νωρίς νωρίς ( σιγά μην πάω εγώ με τον πολύ κόσμο )
Η κυρία Ζάνα επί της υποδοχής , φιλάκια και εγώ να νοιώθω ήδη ενοχλήσεις στο παντελόνι ..αφου φυσικά παραπονέθηκε ότι εχει να γευθεί τους χυμούς από το μοναδικό , τελειο και αξεπέραστο κορμί μου με περασε δωματίο οπου την εφερα μπροστα σε ένα σοβαρό διλημα … ότι καποιο κολοπαιδι εδώ, τολμησε και ειπε ότι αν πάρω διπλό με Ελένη θα με πεθάνετε … όποτε της ζήτησα να αποφασίσει αυτή για το τέλος μου ..
Ντούζ και σε λίγο άφιξη της συστοιχίας S 300 .. καλοί μου άνθρωποι
Την Ελένη δεν την είχα δει στο παρελθόν αλλά νομίζω ότι και αυτή είναι κατηγορία μόνη της .. Ο ορισμός της νταρντανο MILF που και αυτή κάνει τα διάφορα πιπινοειδή να τρώνε σκόνη .
Το τι έγινε μες το δωμάτιο , δεν θα σας το περιγράψω ..απλά αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει .. μιλάμε για πολύ hard καταστάσεις τι PSE και μ@λ@κίες .. μια ώρα 2 φορές χωρίς ανάσα και χωρίς μασάζ !!!
Συμπέρασμα , τα πόδια τρέμουν ακόμα, αλλά βγήκα ζωντανός και ναι θα το ξανά τολμήσω
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2013
Κόστος συνάντησης
160
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ελένη & Ζάνα
Excalibur
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
1/2
Πάντα τέτοια!
Τωρα αν με ξερουν θα σου πω οτι αρχισα να πηγαινω απο το καλοκαιρι και μετα ..και οχι οσο συχνα θα ηθελα ( ειμαι πολυ παντρεμενος και το κεντρο το αποφευγω σαν το διαολο )
Σε οτι αφορά την αποθεωτικη υποδοχή , θα σου ελεγα οτι απλα μου συμπεριφερονται οπως ακριβως τους συμπεριφερομαι.
παρακαλώ να μεινει μεταξυ μας ο αμοιβαιος ερωτας με τη Ζανα , την Μελινα , την Λια και τωρα και την Ελενη
Απλά θεωρω οτι η συγκεκριμενη κριτικη δεν βοηθα τον απλό χρηστη που αναζηταει πληροφορίες και καλύτερα να εμπαινε στο νημα να κάνετε πλάκα .
ΥΓ Μας εφαγε η αποκεντρωση , μόνο για τα βιβλαρια υγειας εισαι πια αναγκασμένος να κατεβαινεις στο κεντρο . Εχω "θεωρησει" 3 βιβλιάρια