Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 32 10
Μασατζίδικα
52802
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συναγωνιστες καλησπερα.Ειναι η πρωτη μου κριτικη για κοπελα στο σαιτ οποτε συγχωρεστε μου τυχον ατελειες.Στο προκειμενο τωρα...Επηρεασμενος απο κριτικες αλλων συναγωνιστων ειπα να δοκιμασω την Ηλιανα και δεν το μετανοιωσα...Ντουσακι με σφραγισμενη πετσετα και παντοφλες σε κοινοχρηστες(δυστυχως) ντουσιερες πραμα που με ψιλοχαλασε...και να σου η Ηλιανα στη διπλανη καμπινα γιατι δεν ηθελε λεει να με παρενοχλησει σεξουαλικα περασμα στο δωματιο και η Ηλιανα μετα απο 2 λεπτα εμφανιστηκε.Το μασαζ ξεκινησε απο τις πατουσες και ανεβαινε σιγα σιγα με κατα καιρους γλωσσοφιλα...ολως τυχαια περνουσε το χερι της αναμεσα στα ποδια μου και χαιδευε τα αρχιδια μου αφου με εκανε λιωμα εκανε ενα περιεργο αεροπλανικο Body to body που μονο σε nuru μασσατζιδικα σε βιντεο εχω δει τεσπα...γυρισμα ανασκελα και ξεκιναμε το κυριως πιατο..πολλη ωρα γλυψιμο αρχιδιων,φιλακια στον κουτσο και ρουφηγμα επαγγελματικο ανευ σκουφου.Ταυτοχρονα μου χαιδευε τα μπαλακια.Η κοπελα παντως την πιπα την εχει.Την ξαπλωσα ανασκελα για να της ανταπωδωσω την περιποιηση με ενα καλο γλειφομουνι που ενω στην αρχη ηταν στεγνη μετα εσταζε.Ανεβασμα απο πανω για λιγο και μετατροπη σε ιεραποστολικο αλλα δε βολευε το μασσαζοκρεβατο οποτε μετακομισαμε επι του καναπεως οπου της λεω οπως εισαι να βλεπω την κωλαρα σου και την πηρα πισωκολλητα.Τελειωμα πανω στα βυζια της αφου με ξεσκουφωσε..
Συμπερασμα:ενα πολυ ευχαριστο 55λεπτο με μια πολυ ευχαριστη κοπελα που με τη συμπεριφορα της αν ξεχαστεις για το που βρισκεσαι νομιζεις οτι εισαι με την γκομενα σου.Οπως λεει και καποιος αλλος φιλος ειναι για γουτσου γουτσου καταστασεις.Της αρεσει να την χαιδευεις και να την φιλας.Οποτε μου το επιτρεψουν τα οικονομικα μου θα τη ξανατιμησω σιγουρα!Σε ευχαριστω Ηλιανα!
Συμπερασμα:ενα πολυ ευχαριστο 55λεπτο με μια πολυ ευχαριστη κοπελα που με τη συμπεριφορα της αν ξεχαστεις για το που βρισκεσαι νομιζεις οτι εισαι με την γκομενα σου.Οπως λεει και καποιος αλλος φιλος ειναι για γουτσου γουτσου καταστασεις.Της αρεσει να την χαιδευεις και να την φιλας.Οποτε μου το επιτρεψουν τα οικονομικα μου θα τη ξανατιμησω σιγουρα!Σε ευχαριστω Ηλιανα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό