Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50236
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λίγα λόγια για το ίδρυμα. Το εξεκιουτιβ σπα αποτελεί αμιγώς αλμπανιαν ίδρυμα με καλό ντηαλ, συμπαθητικό χώρο, αλλά δυστυχώς μετά το ντου του καλοκαιριού παίζει τρελό μπάζο..
Μία ακόμη δραματική αλλαγή του μαγαζιού έγινε με τον ντόρο των οροθετικών τοξικομανών κτλπ, όπου επικράτησε ένας μάλλον υπερβολικός φόβος και τα γαμήσια γίναν πλήρως αποστειρωμένα (εξού και ο τίτλος)..
Τέλος πάντων, το μαγαζί το επισκέφτηκα μετά από 3 μήνες για λόγους vfm που λένε στο χωριό μου και για να δοκιμάσω τη Βερόνικα που ακούστηκαν καλά λόγια.
Μόλις την είδα η πρώτη μου σκέψη ήταν να μην δοκιμάσω και ταυτόγχρονα μου δημιουργήθηκε η απορία πως είναι δυνατόν να υπάρχει έστω και ένας συναγωνιστής που να την βλέπει όμορφη! Οκ η ομορφιά είναι υποκειμενική, αλλά η κοπέλα ρε μάγκες έχει προγναθισμό! πόσο όμορφη μπορεί να είναι?
Παρόλα αυτά ήταν ευγενέστατη στο σαλονάρισμα και τελικά μίλησε το κάτω κεφάλι και πέρασα..
Τώρα περί αγώνος όλα μια χαρά. Ωραίο χαλαρωτικό μασαζάκι, αγγαλίτσες και χαμούρεμα χωρίς βιασύνες και όταν μπήκε το καποτίδι τον κατάπιε ολόκληρο. Όσο για το σφυροκόπημα αντέχει όσο γουστάρεται.
Αυτά και επειγόντως ανανέωση γιατί θα φουντάρεται
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα