Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50244
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική , δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά ήταν τελευταίες μέρες του Οκτώβρη του 2012.
Πήρα τη Λάουρα. Αλβανίδα που δηλώνει Ελληνίδα. Μελαχροινή , κάπου 1,60 - 1,62 χωρίς τακουνια & διπλόσολα, με αυτά άνω του 1,75! Λεπτή , μακρύ μαλλί , φυσικό βυζί 2άρι. Το μασάζ με διάρκεια και δυνατό. Στο μασάζ δεν φαίνεται βιαστική. Μετά αρχίζει το χάλι.Θα χρειαζόταν μεγάλη επιήκεια , αδικαιολόγητα μεγάλη , για να χαρακτηρίσεις τη σκατένια αερόπιπα , πίπα. Πρόκειται για ΜΑΛΑΚΙΑ. Στον παίζει με ρυθμό που κινείται η μπιέλα μονοκύλινδρης μηχανής στα κόκκινα. Κάθε 150 παλινδρομήσεις ,
μπορεί να ακουμπάει λίγο γλώσσα στο κεφαλάκι. Για να μπει όλος στο στόμα δεν το συζηταμε καν.
Έντονες διαμαρτυρίες, αν δηλώσεις επιθυμία να παραταθεί η σκατόπιπα.
Στο μπριζόλιασμα τα ίδια χάλια. Βάζει το κεφάλι μέσα (που λέει ο λόγος) και τον αρπάζει με τα χέρια και στον παίζει. Τέτοιο χάλι , δεν είχα συναντήσει ούτε στο χειρότερο ρδέλο του Μεταξιού.
Σε ερώτησή μου, αν έχουμε ξεπεράσει τη διάρκεια του meeting και μήπως έπρεπε να δώσω κάτι παραπάνω για να παραταθεί , μου απάντησε ότι οι πελάτες δεν πρέπει να κοιτάνε την ώρα. Πρέπει να τελιώνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα (αν ήταν έτσι , τον έπαιζα σπίτι , χωρίς να της δώσω 60€ , που στη χώρα της είναι το 1/4 του μισθού υποστρατήγου).
Έφυγα χωρίς να τελειώσω.

Τη συγκεκριμένη δεν την ξανά-έπαιρνα ούτε τσάμπα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 30, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
L
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2012
..Πόσες φορές έχουμε πει: ΜΑΚΡΙΑ απ τα ΑΛΒΑΝΑ? Πόσες????
A
anatolgami
03 Νοεμβρίου, 2012
οχι ρε παιχτη εκανες τοσα χλμ και εφαγες φολα.μαυρο στην καριολα θετικη ψηφο στον λακη
03 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πριν την πάρω στο δωμάτιο , δεν είχα καταλάβει ότι είναι αλμπάνι.
Και επειδή εχει σπασμένη φάτσα , που θυμίζει εργαζόμενη σε κωλόμπαρο,
είπα να δοκιμάσω, παρόλο που δεν έχει ούτε μία κριτική εδώ μέσα η συγκεκριμένη.
Κι έχασα.
L
lakis33
04 Νοεμβρίου, 2012
Μαλλον εκατσες στην κεντα Μεγάλο χαμόγελο
Εγω ας πουμε με την Τζενη,και αυτη Αλβανο Γλώσσα περασα καλα Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
08 Νοεμβρίου, 2012
γνώμη μου, αλλά αλβανές , ούτε τσάμπα .
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5