Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50236
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη πρόσφατα για πρώτη φορά (αλλά όχι και για τελευταία απ' ότι φαίνεται). Η υποδοχή (δεν είμαι σίγουρος για το όνομα της κοπελιάς) ήτανε ευγενική και φιλική. Αφού με ρώτησε από που τους ξέρω, με ενημέρωσε για τα προγράμματα και έδωσε σύνθημα να περάσουν οι κοπέλες. Αρχικά μου φανήκανε όλες μέτριες και έξω από τα γούστα μου. Έτσι αποφάσισα να πάρω την Βερόνικα που φαινόταν πιο κοντά στα γούστα μου και είχα διαβάσει και τις ανάλογες κριτικές (να 'στε καλά).

Τελικά, από κοντά ήτανε πιο όμορφη, απ' όσο είχα αρχικά προσέξει και φαινότανε πλέον και το νεαρό της ηλικίας της. Ίσως να έφταιγε για την μέτρια πρώτη εικόνα, ο μέτριος φωτισμός και η σύντομη παρουσίαση των κοπελιών, ή ακόμη και η ζαλάδα μου, που ήμουνα όλη μέρα στους δρόμους.

Από εμφάνιση η Βερόνικα είναι ένα κοριτσάκι με γλυκό πρόσωπο, βαμμένα κόκκινα, σκούρα μαλλιά, τσαχπίνικο και ζεστό χαμόγελο. Το ύψος της είναι 1,60 με 1,65. Στήθος καλό (2-2,5), αν και λίγο πεσμένο για την ηλικία της. Κωλαράκι απίστευτα σφιχτό και πεταχτό αν σκεφτείς ότι είναι αγύμναστη, κάτι το οποίο φαίνεται από τα παραπάνω κιλά στην κοιλίτσα της. Σημαντικότατο είναι ότι ήταν πεντακάθαρη και μύριζε πολύ ωραία.

Όσον αφορά τις υπηρεσίες με έχουν καλύψει οι προλαλήσαντες. Το μασάζ όχι κάτι ιδιαίτερο. Άλλωστε δεν είναι ο κύριος λόγος που πήγα εκεί. Για τις υπόλοιπες υπηρεσίες μπορώ να πω, ότι κάνει τα πάντα για να σε ικανοποιήσει (αρκεί να τηρούνται οι ανάλογες προφυλάξεις). Γλωσσόφιλα και πειράγματα με την γλώσσα και τα δόντια της, σε όλο το σώμα (πλην του επίμαχου σημείου). Δεχτική σε όλες τις επιθυμίες μου και πρόθυμη, χωρίς να κομπιάζει, σε ότι της ζήτησα. Ακόμα και όταν κάποια στιγμή έχασα την στύση μου δεν σταμάτησε αλλά αντιθέτως έκανε τα πάντα για να επανέλθω και ας είχε περάσει το 45λεπτο.

Βερόνικα σε ευχαριστώ, θα τα ξανά πούμε.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Βερόνικα
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2012
+1 απο μένα ,μόνο και μόνο επειδή έκανες πιστή αποτύπωση του σωματότυπου της κορασίδας , γιατί κάποιοι άλλοι έγραφαν κάτι για 1.70 κλπ
29 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Smirni μου μάλλον σε εμένα θα αναφέρεσαι μιας και έγραψα "κοντά στο 1.70".
Δεν είμαι ο Καλούσης να τις μετράω με την μεζούρα... εκτίμηση κάνω όπως όλοι μας στο μισοσκόταδο, άντε και να έκανα και λάθος μερικά εκατοστά. Ούτως ή άλλως σε αυτά τα καταστήματα τις βλέπεις πριν τις διαλέξεις και εκτιμάς και μόνος σου. Να είσαι καλά.
ΥΓ> Για τον φίλο μας και από μένα +1, και άσχετα από το πόσο ύψος πραγματικά έχει η κοπέλα Χαμόγελο
01 Νοεμβρίου, 2012
Ευχαριστώ και τους δύο. Ότι γράφουμε, το γράφουμε καλοπροαίρετα (τουλάχιστον οι περισσότεροι) για την δική μας ενημέρωση και το δικό μας καλό. Δεν χρειάζεται να τρωγόμαστε μεταξύ μας για μικροπράγματα. Καλή διάθεση πάντα (όσο μπορούμε με αυτά που γίνονται γύρω μας).
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3