Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
834953
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Για το χωρο τα εχουμε πει 10 με ᾽.
Παρέλαση απο καμια δεκαριά κορίτσια. Πηρα την Μελινα διοτι μου εκανε ᾽κλικ῾. Ψανθιά, milf , με πιασήματα και εκφραση ῾θα βαλώ κατω και θα σε σκίσω῾.
Ο συναγωνιστής Excalibur εχει απολυτο δικιο,
Μασαζ μετριο μετα απο δική μου απαίτηση (αλλωστε και οι δυο ξεραμε οτι δεν πηγα εκει για υπηρεσίες μασαζ...). Το καβλωτικο σημειο του τριψηματος ηταν οτι ῾τυχαία῾τα δακτυλα της αγγιζαν το μεσα μερος των προσαγωγων ( τη βαση των αρχιδιων) και την κλωλοτρυπίδα.
Στα του sex θα σας τα παραθεσω και εσεις βαλτε τα σε οποια σειρά θελετε (ετσι και αλλιώς στο κεφάλι μου ειναι ακομα μπερδεμένα) . Χαδια, Πιπα, handjob, γλωσοφιλα, gagging, φτυσιματα,κωλοδάκτυλα, ισπανικό, γλειφομούνι, γλυψιμο σε ΟΛΕΣ τις τρυπες, βρωμολογα, πισωκολητο, ιεραποστολικό, 69, ενταση, πάθος, καταθεση παντου επανω της.
Μετα το party μαζί μπανακι , πολλα χαμογελα αγκαλία και ευγενική αποχωρηση.
Την προτείνω με χιλια αρκεί να ξερετε τι ζητάτε απο την κοπέλα.
Μελινα βάλε αλλο ενα πιάτο στο τραπέζι....Θα ξαναφαμε παρέα συντομα, με desert .....κρέμα (ξερεις εσύ ! )
Παρέλαση απο καμια δεκαριά κορίτσια. Πηρα την Μελινα διοτι μου εκανε ᾽κλικ῾. Ψανθιά, milf , με πιασήματα και εκφραση ῾θα βαλώ κατω και θα σε σκίσω῾.
Ο συναγωνιστής Excalibur εχει απολυτο δικιο,
Μασαζ μετριο μετα απο δική μου απαίτηση (αλλωστε και οι δυο ξεραμε οτι δεν πηγα εκει για υπηρεσίες μασαζ...). Το καβλωτικο σημειο του τριψηματος ηταν οτι ῾τυχαία῾τα δακτυλα της αγγιζαν το μεσα μερος των προσαγωγων ( τη βαση των αρχιδιων) και την κλωλοτρυπίδα.
Στα του sex θα σας τα παραθεσω και εσεις βαλτε τα σε οποια σειρά θελετε (ετσι και αλλιώς στο κεφάλι μου ειναι ακομα μπερδεμένα) . Χαδια, Πιπα, handjob, γλωσοφιλα, gagging, φτυσιματα,κωλοδάκτυλα, ισπανικό, γλειφομούνι, γλυψιμο σε ΟΛΕΣ τις τρυπες, βρωμολογα, πισωκολητο, ιεραποστολικό, 69, ενταση, πάθος, καταθεση παντου επανω της.
Μετα το party μαζί μπανακι , πολλα χαμογελα αγκαλία και ευγενική αποχωρηση.
Την προτείνω με χιλια αρκεί να ξερετε τι ζητάτε απο την κοπέλα.
Μελινα βάλε αλλο ενα πιάτο στο τραπέζι....Θα ξαναφαμε παρέα συντομα, με desert .....κρέμα (ξερεις εσύ ! )
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα με προφυλακτικό
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
κσι πίπα με ή χωρίς προφυλακτικό;
μας μπέρδεψες...
ανανεωμενη καβλιαρια πολυ σουπερ μου χε κανιε κ μενα εντυπωση!!!
με και χωρις
Γιατι να παω σε στουντιο
Την αλλη φορα που θα περασω λεω να απατησω τη Ζανα και να συνευρεθω με την κα Μελινα...
Ειναι πολυ καυλα η milfαρα ... τι να λεμε τωρα
Θα περιμένω την αξιολογήση σου με αγωνία