Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98650
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είναι από τις λίγες φορές που επισκέπτομαι μασατζίδικο και φυσικά η πρώτη φορά που γράφω κριτική. Όμως αν περνάς τόσο όμορφα όπως πέρασα εγώ σήμερα, θέλεις να μοιραστείς τις εντυπώσεις σου.

Ξεκίνημα λοιπόν με το γνωστό "τυφώνα" για πολλές δουλειές ανά την Αθήνα και στο τέλος, και αφού ήμουνα σιχτιρισμένος, μια από την ζέστη, μια από διάφορα άλλα είπα να επισκεφτώ το μαγαζί. Πάρκινγκ πανεύκολο απέξω, και βουρ για τον τρίτο όροφο. Να πω πως έχω ξαναπάει άλλη μια φορά στο μαγαζί και πάλι συνευρέθηκα με την Λίζα. Την πρώτη φορά δεν ήθελα μασαζ αλλά σήμερα το είχα ανάγκη.

Αφού με καλωσόρισε η κυρία της υποδοχής με έβαλε στο δωμάτιο και ξεκίνησε η παρέλαση. Φυσικά διάλεξα την Λίζα, και εδώ να πω πως πρέπει να κάθεστε κορίτσια λίγο παραπάνω να σας βλέπουμε καλά, ίσα που σας θυμάμε τόσο γρήγορα που περάσατε Χμμμ;

Το δωμάτιο είχε ντουζιέρα, σφραγισμένη πετσέτα και σφραγισμένες παντόφλες. Ντουζ και πριν προλάβω να τελειώσω έρχεται το κορίτσι.
Μετά την σχετική γνωριμία ξαπλάρω μπρούμητα και με αρχίζει σε ένα πολύ αισθησιακό μασάζ, ήρεμο, απαλό, να πιέζει όσο πρέπει σε πολλά σημεία, ότι χρειαζόμουνα εκείνη τη στιγμή. Από την κορυφή ώς τα νύχια, ήξερε πως να με πιάνει και να με τρίβει. Το δέρμα της τέλειο, φοβερή αίσθηση, όπου μπορούσα το απολάμβανα. Κράτησε αρκετή ώρα ώσπου άρχισε το πράμα να αλλάζει, να γίνεται πιο αισθησιακό, να με γλείφει παντού. Δεν γινόταν να κάτσω άλλο μπρούμητα (καταλαβαίνετε γιατί) και γυρνάω ανάσκελα.

Και εκεί αρχίζει το μεγάλο γλέντι, πίπα απίστευτη για αρκετή ώρα, με τέλειο χειρισμό γλώσσας, και όλο μέσα. Η κοπέλα ξέρει να σε φτιάχνει, και να σε κάνει τούρμπο.
Αφού κατέβηκα από το κρεβάτι την έβαλα επάνω και ξεκινήσαμε σεξ με πολύ συμμετοχή από μεριά της. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν διαμαρτυρήθηκε για τπτ, ήταν δεκτική σε όλα, αλλάξαμε στάσεις αρκετές ώσπου το τέλος έφτασε, με εμένα στη καρέκλα και εκείνη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα... ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!! Εμμμμ

Αφού ηρέμησα έκανα ντουζάκι, εκείνη ξαναήρθε στο δωμάτιο, είχαμε ένα πολύ όμορφο social time είπαμε για πολλά, και εν συνεχεία βγήκα έξω όπου έδωσα το αντίτιμο και φυσικά έβαλα την 2η σφραγίδα στο χαρτάκι μου. Μεγάλο χαμόγελο

Γενικά η Λίζα είναι ένα υπέρχο ξανθό κορίτσι, πολύ όμορφη για τα δικά μου δεδομένα, συμμετέχει πολύ σε αυτό που κάνει, θέλει να περάσεις καλά, κάνει τα πάντα γιαυτό και πιστεύω πως κανένας δεν θα φύγει παραπονεμένος.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2012
kerveras βλέπω γνωρισες τη Λιζα.

και εις άλλα με υγεία!!
29 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ήταν η 2η φορά μαζί της, την ήξερα Μεγάλο χαμόγελο αξίζει και θα τιμηθεί και 3η και 4η Χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2