Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 32 10
Μασατζίδικα 52805
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επισκεψη στο μαγαζακι γυτω στη 13:00
με υποδεχθηκε η φωτεινη..μια πολυ φιλοξενη γυναικα πολυ ευχαριστη και γενικα πολυ φιλικη.ειχε φοβερο στηθος και πολυ ωραια φατσα. θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μασερ με τετοια προσοντα

χαμηλος φωτισμος ενας διαδρομος μεγαλος στα δεξια μπαινοντας και αριστερα του διαδρομου μια πορτα οπου βγαζει στο καθιστικο

καθησαμε στο σαλονι και της ειπα οτι ηρθα για την ηλιανα μιας και ειχα διαβασει πολυ καλα λογια εδω μεσα

μου ειπε δες και τα αλλα τα κοριτσια μπας και σου αρεσει καμια

κανανε μια παρελαση μπροστα μου και για να πω την αληθεια δεν μου αρεσε καμια πλην της μαριας.(περασανε 7-9 κοριτσια απο μπροστα μου συν αλλα 3 που δουλευανε ηδη,παρελαση κανονικη)

καθησε και η μαρια και η φωτεινη στο σαλονι οπου πιασαμε το μπλα μπλα για λιγο(μεχρι να τελειωσει η ηλιανα)

επειτα μετα απο κανενα 15λεπτο μου ειπε η μαρια "ελα ελα"

και με πηγε σε ενα δωματιο κατι σαν αποθηκη οπου οπως ειπε "με εκρυβε". κανενα ψιλοπεσιμο εγινε....τωρα ο παππους που ητανε μεσα με την ηλιανα δεν ηθελε να τον δει κανεις δεν καταλαβα και πολλα...ηρθε μεσα και η ηλιανα για παρεα..εκατσα 5 λεπτα και περασα στο δωματιο

μεγαλο με ντουζιερα και τζακουζι..

μου αφησε πετσετα η κοπελα αλλα δεν ειχε παντοφλες

εκανα ενα ντουζακι ηρθε μεσα τα βγαλαμε ολα και ξεκινησε μασαζ απο τα ποδια και ανεβαινε σιγα σιγα..

η ηλιανα ειναι μια κοπελα γυρω στα 40 παρα πολυ καλο σωμα μικρο στηθος και πολυ γλυκεια..το μαζαζ στα ποδια πολυ καλο στην πλατη ακομα καλυτερο....επειτα αρχισε το body to body οπου ητανε σωστος αιλουρος...φιλακια σε ολη τη διαρκεια του μασαζ..

γυρισα αναποδα και ειχαμε χαδακια φιλακια πιασιματακια οσπου αρχισε το γλυψιμο στ'αρχιδια και επειτα περασμα προφυλακτικου και τσιμπουκι.πολυ καλο αργο βαθυ στην αρχη και επειτα γρηγορο και βαθυ..

ηρθε απο πανω και αρχισαμε το κυριως πιατο..

πολυ καλη δουλευε και τα χερια σε ολη τη διαρκεια χουφτωνε φωναζε και γενικα πολυ καυλιαρα...τελειωσα καθησαμε ξαπλωμενοι για τουλαχιστον 10 λεπτα αν οχι παραπανω
πηγαμε καναμε μαζι μπανιο φιληθηκαμε και εφυγα..

πολυ καλη υπηρεσια απο την ηλιανα
την επομενη φορα θα παω για την μαρια
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)