Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 32 10
Μασατζίδικα 52802
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη απογευματάκι γύρω στις 17.30 για να δώ τον καινούργιο χώρο....μίας και στο Χαλάνδρι μου έπεφτε μακριά και είχα πάει μόνο μια φορά....
ο χώρος πολύ ωραίος με μόνη έλλειψη κάποιον καναπέ στα δωμάτια....μπάνιο έχει μόνο στο ένα δωμάτιο , σαλόνι πολύ μεγάλο...στην υποδοχή η Μαρία μιας και λογικά η Φωτεινή θα ήταν σε καμιά παραλία,
αρχικά δεν είχα σκοπό να περάσω(αρκετές ώρες στην παραλία με λίγο ύπνο ένω την προηγούμενη πολλές καταθέσεις επι πληρωμή και όχι) , παρά μόνο να δώ το κατάστημα , ενω το ρόστερ ήξερα ότι θα έιναι περιορισμένο λόγο Κυριακής.
πιάσαμε την κουβέντα με την Μαρία ένω είδα και την Σοφία μια κοπέλα κανονικό σώμα ξανθά μαλλιά μικρό στήθος για τα γούστα μου δεν είναι...έτσι περίμενα να δώ την Ηλιάνα απο περιέργεια γιατί έχουν γραφτεί διάφορα.
βγήκε την είδα και μετά απο κανα 15 κουβεντούλα στο σαλόνι αποφάσισα να περάσω πιο πολύ γιατί είχα ακούσει καλά λόγια για το μασάζ της...
Η Ηλιάνα είναι μια κοπέλα από την Βουλγαρία, ηλικία λίγους μήνες πριν από τα σαράντα , ξανθιά ψηλή κανονικό σώμα πολύ σφιχτό και καλό για την ηλικία της και μικρό στήθος ,προσέχει πολύ την διατροφή της(και φαίνεται)
παλιά είχε καταπιαστεί και με το χάντμπολ....ενώ είναι και πολύ επικοινωνιακή με τα ελληνικά της να είναι σχεδόν τέλεια.Μπήκα στο μεγάλο δωμάτιο που διαθέτει και ντουζιέρα αλλά και τζακούζι(που δεν χρησιμοποίησα)έβγαλα τα ρούχα μου ξάπλωσα στο κρεβάτι , ήρθε και μου είπε να με συχωρέσεις να κάνω ένα μπανάκι πρώτα.... αφού έκανε το μπανάκι της γυμνή με ρώτησε τι μασάζ θέλω..της απάντησα όσο πιο δυνατά μπορείς....ήμουν κομμάτια αλλά τελικά έφυγα αλοιφή ,
ξεκίνησε απο τα πόδια και συγκεκριμένα τις πατούσες και έφτασε μέχρι πάνω , ένω σε κάποιο σημείο μου έκανε μασάζ με τους αγκώνες της στην περιοχή της ωμοπλάτης και συγκεκριμένα στους δελτοειδείς που ήταν πολύ ανακουφιστικό, το μασάζ που λόγο του ότι ήταν πολύ καλό λόγο του ότι συζητάγαμε ευχάριστα διάρκεσε σχεδόν 40 λεπτά.... ύστερα γύρισα και άρχισε σιγά σιγά να μου τον παίζει έχοντας ανέβει και αυτή πάνω στο κρεβάτι ένω άρχισε να με φιλάει στον λαιμό
στο στήθος και στο στόμα...πέρασμα προφυλακτικού και άρχισε πρώτα να γλύφει αρχίδια για αρκετή ώρα , η πίπα της αρκετά καλή και βαθιά , δεν είχα όρεξη για πολλά πολλά(είχα χαλαρώσει πάρα πολύ απο το μααζ) όποτε της είπα να κάνουμε σεξ , ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να κουνιέται δίνοντας ρυθμό ενώ έγειρε το κορμί της και αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος.δεύτερη στάση και τελευταία καθιστή πάνω στο κρεβάτι ένω αυτή είχε ρίξει την πλάτη της στο κρεβάτι και της είχα σηκώσει λίγο τα πόδια.δεν σηκώθηκε να φύγει αμέσως μιλήσαμε λίγο ακόμα και μετά κάναμε μπανάκι...στο δωμάτιο έκατσα λίγο παραπάνω απο ώρα.εν κατακλείδι το μασάζ σούπερ το σεξ θα αρκεστώ να πώ καλό ,γιατί πιο πολύ εγώ δεν είχα την διάθεση που έχω συνήθος.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 1970
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ηλιάνα