Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50198
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από διθυραμβικά σχόλια από όλους τους συναγωνιστές αποφάσισα να επισκεπτώ το εν λόγω ίδρυμα. Συμπαθητικός χώρος με ωραία δωμάτια. Οι κοπέλες ήταν όλες εμφανίσημες εκτός από 2 ψηλές νταρντάνες που δεν είναι του γούστου μου. Μου έκανα πολύ καλή εντύπωση εμφανισιακά η Πάολα και η Αννούλα, αλλά επειδή ήθελα να πάρω το πρόγραμμα με 2 κοπέλες ήξερα ότι το βασικό είναι να έχουν χημεία. Οπότε κατόπιν προτροπής της Λίζας (που εκτελούσε χρέη σερίφισσας σήμερα, μιας και λείπει η αφεντικίνα) πήρα την ίδια με την 19χρονη Αννα από τη Λιθουανία. Εννοείται πως Πάολα και Αννούλα θα προτιμηθούν ξεχωριστά!

Στο δια ταύτα τώρα. Δεν το μετάνιωσα. Από εμφάνιση: το Λιζάκι τα έχει τα πιασιματάκια του αλλά πολύ καλοβαλμένα και αναλογικά, βραζιλιάνικα βρε παιδί μου! Η Αννα είναι αυτό που λέμε petite! Μικροκαμωμένο και με ωραίο παιδικό βιζάκι! ΑΧ ΑΧ ΑΧ! Ειδικά όταν είσαι μέσα της νιώθεις ότι κάνεις αμαρτία! Anyway στα του αγώνα.

Μασαζάκι καλό (μου έχουν κάνει εννοείται και καλύτερα) και καλό social time από Λίζα κυρίως για να σπάσει ο πάγος και να γνωριστούμε. Όταν γύρισα από την άλλη (τη μάχιμη πλευρά) αρχισε ο αγώνας. Πίπα σωστή με προφύλαξη πάντα (το ζητάω εγώ ΠΑΝΤΑ, και εσείς μάγκες το ίδιο να κάνετε δεν παίζουμε). Ειδικά η Αννούλα μας βγήκε ταλεντάκι σε αυτο! Γλυψίματα σε όλο μου το σώμα, και μεταξύ τους τα κορίτσια. Λενε σε όλα ναι και αυτό μετράει πολύ. Η ύψιστη απόλαυση είναι να σου τα κάνουν όλα αυτα με εναλλαγές και εσύ να το απολαμβάνεις σαν βασιλιάς βλέποντας και τις πίσω όψεις τους στον καθρέπτη. Η κατάθεσή ήρθε κατόπιν χειρομάλαξης και από τις 2..

Μοναδικό μείον ότι προς το τέλος (και ενω ευτυχώς είχα τελειώσει) χτύπησε κάποια μασαζοκόρη για να μπει μέσα με πελάτη. Καλα δεν ήξερε ότι ήταν μέσα 2 συναδέλφισες με πελάτη. Δεν θα είχα πρόβλημα εννοείται αν ερχόταν μόνη της να γινόμασταν 4! Χαμόγελο Χαμόγελο Χαμόγελο

Τιμήστε το κατάστημα μάγκες, αξίζει. Ειδικά το πρόγραμμα των 2 με τα 100 ευρώ.

Αυτά από εμένα. Θα επανέλθω με κριτική για Πάολα και Αννούλα, καθότι οι κορμάρες τους επιβάλλεται να τιμηθούν..
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2012
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Λίζα - Άννα
Μέλος
Εγγραφή:
24 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2012
Στις υπηρεσίες λες ότι πήρες και "Πίπα χωρίς προφυλακτικό" και στην περιγραφή σου μόνο με προφυλακτικό...Χμμμ;

μας μπερδεύεις και δημιουργείς αμφιβολίες σχετικά με την ορθότητα όσων γράφεις...
07 Ιουλίου, 2012
σιγα μην δωσουμε 100 ευρω για να γαμησουμε .... ασε μασ ρε μεγαλε !!!! 100 ευρω παλια και αλλεσ εποχεσ .....
07 Ιουλίου, 2012
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αναφέρεις πίπα χωρίς... εννοείς ότι το προσφέρουν και δεν το πήρες, σωστά?
Επίσης, αναφέρεις και γλυφομούνι και πρωκτικό σεξ, κάτι που δεν ανέφερες στην κυρίως περιγραφή σου. Εγώ, έτσι όπως τα έγραψες τουλάχιστον, κατάλαβα ότι η φάση ήταν μασάζ-πίπα-μαλακία-χύσιμο. Τις πήδηξες ή μείνατε εκεί? Κι αν τις πήδηξες, πες μας καμιά λεπτομέρεια! Π.χ., κώλο έδωσαν και οι δύο? Ή μόνο η μία? Κάνα λεσβιακό στο σεξ κάνανε?

Αν ξέχασες να τα πεις αυτά, τότε η κριτική σου είναι μάλλον λίγο ελλειπής! Αλλιώς ΟΚ... Δεν ξέρω αν θα τα έδινα τα 100 ευρώ μόνο για τις υπηρεσίες που περιγράφεις παρόλο που η φάση και έτσι ακούγεται καλή. Αλλά όχι για 100 ευρώ... 34.740 παλιές καλές δραχμούλες!!! Δεν είναι πολλά? Αρχίστε σιγά-σιγά να τα υπολογίζετε κι έτσι μάγκες γιατί το βλέπω να έρχεται!!!

Sorry, off topic!!!
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
08 Ιουλίου, 2012
Σωστά συνάδελφοι, τα αναφέρω γιατί τα παρέχουν απλώς εγώ προτίμησα με προφύλαξη. Επίσης προσφέρουν πρωκτικό και γλυφομούνι εννοείται απλώς τα αποφεύγω αυτά σε ίδρυμα ειδικά. Και εννοείται πως τις τίμησα και στο σεξ απλώς δεν το αναλύω.

Και όποις θέλει ας μπερδευτεί και ας του δημιουργηθούν αμφιβολίες. Εγ.ω φταίω που προσπαθώ να βοηθήσω με τις κριτικές μου ενώ πολλοί τα κρατάνε για την πάρτη τους.

Χαιρετώ.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4