Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98650
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Λοιπόν παιδιά η ημερομηνία ειναι ενδεικτική καθώς έχει περάσει πάνω από ένας μήνας κατά τον οποίο πήγα στο εν λόγω κατάστημα 2 φορές.

Η σερίφισσα πολυ εξυπηρετική και ευγενική. Οι κοπέλες είναι αυτές που αναφέρετε όλοι να μην τις επαναλάβω. Εμένα μου γυάλισε η Λίζα. Ξανθιά, λεπτοκαμωμένη και με πολύ τσαχπινιά! Οπότε επελέγη.

Στα του αγώνα.. Καλό μασάζ και με καλό social time. Ήξερε να με φτιάχνει, ίσως επειδή είμαστε και πιο κοντά ηλικιακά, δεν ξέρω. Στα πιο ζουμερά. Πίπα πολύ καλή, χωρίς προφύλαξη, όπως και χειρομάλαξη. Κατά τη διάρκεια της βγαίνει ερωτισμός και σε φιλάει στο άσχετο. Εμένα αυτό με φτιάχνει. Συμμετοχή στο σεξ αρκετά καλή, προσπαθεί αρκετά να σε οικανοποιήσει δεν μπορώ να πω. Αν και εμένα μου αρέσει πιο πολύ η πίπα σε αυτές τις περιπτώσεις και η χειρομάλαξη, καθότι εκεί πηγαίνω για να με περιποιηθούν και να χαλαρώσω και όχι για να κουραστώ!!! Τίμια επιλογή παιδιά η Λίζα, και μου ΄φανηκε και καλό κορίτσι.

Όσο για τη Ναόμι που αναφέρω στον τίτλο, την πήρα στη 2η επίσκεψή μου. Απογοήτευση πλήρης. Δείχνει να βαριέται πολυ΄αυτό που κάνει και η συμμετοχή της είναι κακή. Μου την είπε μάλιστα επειδή δεν ήθελα να κάνουμε σεξ και ήθελα μόνο μασάζ και χειρομάλαξη!

Βίοι αντίθετοι λοιπόν για τις 2 κορασίδες.

Επόμενη φορά θα προτιμηθεί μία ξανθούλα, γαλανομάτα, νομίζω Πωλονέζα, με απίστευτα γυμνασμένο κορμί και ειδικά κώλο και πόδια από ένα κολανάκι που την είδα να φοράει.

Ελπίζω να βοήθησα συναγωνιστές. Θα γράψω ξανά με την πρώτη ευκαιρία.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 31, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουνίου, 2012
Όχι μόνο δεν έβαλε μυαλό η Ναόμι, αλλά χειροτέρεψε κιόλας (όπως τα λες)......
29 Ιουνίου, 2012
Για την ξανθια με το ωραιο κορμι που λες να σε ενημερωσω οτι την Κυριακη αναχωρη για Πολωνια οποτε πρεπει να βιαστεις
05 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ανεχώρησε για πάντα συναγωνιστή?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3