Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 5887
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
επισκεψη τη δευτερα στις 2 το μεσημερι.ελειπε η σεριφισα και μου ανοιξε ενα πολωνεζικο μιλφ που ειχα παρει αλλη φορα.εκτος αυτης παρελασαν,η τζουλια,η ναταλια,μια νεα πιτσιρικα με καλες αναλογιες μελαχρινη και η ειρηνη οπου και πηρα.παρολο που ηταν καπως μεγαλης ηλικιας πανω απο 45 αλλα ειχε πολυ καλο σωμα και καυλιαρικη φατσα.δεν επεσα εξω.αρχισε με πολυ καλο μασαζ πανω απο μιση ωρα,μεχρι και σε ολα τα δακτυλα των ποδιων.!απο τα καλυτερα μασαζ που εχω κανει.συνεχεισε με γλωσσοφιλα σε ολο το σωμα και ιδιεταιρα στα αρχιδια.αφου μου ειπε οτι ειχε κανει προσφατα εξετασεις με ρωτησε αν ηθελα πιπα χωρις αλλα εγω αρνηθηκα ευγενικα.συνεχεια ανεβηκε απο πανω,κανονικα,πισωκολλητο και την εχυσα με πιπα τα οποια και εφτυσε.πολυ καλη στα καθηκοντα της ,την συνηστω σε ολους αν δεν εχουν προβλημα με την ηληκια της.αφου εκανα και ντουζακι για να φυγει το λαδι αναψα τσιγαρο κανοντας μου παρεα για λιγη κουβεντουλα.με ρωτησε αν περασα καλα και στη συνεχεια μου εφερε ενα χαρτακι με το τηλεφωνο και τη νεα δ/νση που θα στεγαστει το μαγαζι αφου μετακομιζουν λογω ενοικιου.σιγουρα θα την ξαναπαρω αφου περασα απροσμενα καλα.....Μεγάλο χαμόγελο
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 11, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό