Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 26 10
Μασατζίδικα 61940
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η ημερομηνία ενδεικτική.
Σε δεύτερη επίσκεψη , στο ίδρυμα για να εμπεδώσω το μάθημα μου, περά του ότι υπήρχε λίστα αναμονής,(τροπος του λεγειν) για την δεσποινιδα , στο δωμάτιο με αντιμετωπισε λιγο αφ' υψηλού και με αγένεια( του στυλ αν θέλεις ακάποτο δεν κάνω , και αν δεν συμφωνεις μπορεις να πάρεις κάποια άλλη κλπ ). Δεκτή η αρνηση του ακάποτου αλλά απαράδεκτη η συμπεριφορά και ο τρόπος της 'αρνησης της. Φυσικα περίμεναν 1-2 συναγωνιστές απ' εξω για την μαντάμ οπότε επέλεγε.
Η όλη της απόδωση, πολύ πεσμένη και λογικό αν κάνει 8-9 ραντεβόυ την ημέρα....
Μαύρο λοιπον στην Μαιρούλα ....και δεν ξέρω πως να διορθώσω την προηγούμενη κριτική ...κάποια βοήθεια ίσως ...
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 25, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2012
ανώμαλη προσγείωση... Χμμμ;
27 Μαΐου, 2012
Και γιατί μεσιέ να αλλάξετε την προηγούμενή σας κριτική; Τότε περάσατε πολύ καλά και τώρα μάπα....Επομένως η κάθε σας κριτική αντικατοπτρίζει τη συγκεκριμένη συνεδρία. Το κοινό ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.
Προσωπικά δε με καλύπτει η αποφυγή λεπτομερειών της "μάχης". Το ακάποτο κλαρίνο δε συνιστά συνταγή μαυρίσματος.
Τα σέβη μου και πάτε γι'άλλα!Κουλ
28 Μαΐου, 2012
Εφ'όσον τα γραφέντα σας αντικατοπτρίζουν την αλήθεια, (που πιθανότατα συμβαίνει έτσι) θα σημείωνα ότι η πιό πρόσφατη εμπειρία σας, είναι αποτέλεσμα των διθυραμβικών κριτικών συναγωνιστών, που όντως σε παλαιότερο χρόνο να πέρασαν υπέροχα με τη νεαρά, αλλά ταυτόχρονα διαβάζοντας τις κριτικές, της φούσκωσαν και τα μυαλά..... Όταν το τουπέ ανεβαίνει, η απόδοση κατεβαίνει. Να περάσει η επομένη παρακαλώ!Σπασίκλας
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3