Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 26 10
Μασατζίδικα 61940
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Διαβάζω αρκετό καιρό το Σιτε ως επισκέπτης , χωρίς να έχω γίνει μέλος, αλλά σήμερα αποφάσισα να γράψω κριτική για το απόλυτο πιπίνι την Μαίρη, η οποία την αξίζει απόλυτα.
Η ημερομηνία είναι ανδεικτική.
Τελικά στο ίδρυμα αυτό όλη για την Σαμανθα ξεκινάνε και καταλήγουν στην Μαιρούλα. Ετσι κι εγώ ξεκίνησα για το θεϊκό κωλί της Σαμάνθας αλλά,
με το που είδα την Μαίρη ( η οποία παρεμπίπτοντος, είναι γνωστή μουνίτσα στην περιοχή της Καλλιθέας, όπου και συχνάζει, φυσικά με άλλο όνομα και άλλη χώρα προέλευσης) δεν μπόρεσα να αντισταθώ και την προτίμησα.
Η επιλογή μου αποδείχτηκε 100% σωστή.
Μπήκα στο δωμάτιο , και μετά το απαραίτητο ντουσακι, κι ενώ σκουπιζόμουν, μπήκε η Μαίρη , με το που συστηθήκα, το μωρό άρχισε να ξεντύνεται αποκαλύπτοντας μου ένα υπέροχο σώμα, με θεϊκά στητά , φυσικά στηθάκια, νούμερο περίπου 3.(Φυσικά η όλη φάση μου θύμισε κοινή μπουρδέλοκατάσταση και η μικρά ,πουτάνα κ οχι μασατζού αλλά δεν με χάλασε καθόλου).
Ενώ ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω και να αρχίσει το μασάζ, με πλησιάζει και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα , με το χέρι της κατευθείαν να πιάνει τον σηκωμένο Περικλή. Αρχίζει να φιλά παθιαρικά όλο το πρόσωπο , τα αυτιά, τον λαιμό , το στήθος και κατεβαινε προς τον Περικλή , ενώ εγώ είχα μείνει κάγκελο και όρθιος , γονάτισε και άρχισε να φιλά την όλη περιοχή γύρω απ, αυτόν, καθώς και τα μπαλάκια του.
Αρχίζοντας ένα τέλειο υγρό τσιμπούκι , προσπαθώντας να τον βάλει όλον στον στόμα της , αφήνοντας μικρές κραυγούλες και βογκητά.
Επειδή φοβήθηκα , ότι θα τελείωνα εκεί, την σταμάτησα και την ξάπλωσα στο επικείμενο καναπέ, και της ανταπέδωσα τα φιλιά και το γλείψιμο, παντού, στα στήθη, στον λαιμό, στην κοιλιά, και στο απολαυστικό πεντακάθαρο και ξυρισμένο μουνάκι της. Ταυτόχρονα το ένα μου δάκτυλο ήταν στο ζεστό και μουσκεμένο μουνάκι της και το άλλο μου επεξεργαζόταν την σφικτή κωλοτρυπίδα της και δεχόταν τα χάδια και το δάκτυλο μου μέσα της. Δεν δοκίμασα να τον βάλω στο κώλο γιατί θα τελείωνα αμέσως και δεν ήθελα
Η Μαίρουλα σφάδαζε απο καυλα, και μου έδειχνε ότι το απολάμβανε όσο εγώ και μπορεί και περισσότερο.
Οι στάσεις που ακολούθησαν ήταν όλο το καμασούτρα, 69, στα τεσσερα που εδειχνε οτι το απολάμβανε, και φώναζε πιο δυνατα , πιο δυνατά , ιεραποστολικό όπου και τέλειωσα , εκσφενδονίζοντας όλο το φλόκι μου στα στήθη της και λίγα στο πρόσωπο το οποίο έγλειψε με ευχαρίστηση..Το χαμόγελο της και η έκφραση των ματιών της έδειχνε ότι το είχε απολαύσει πολύ.
Τελικά διαβάζοντας τις κριτικές και στο φόρουμ και εδώ, φαίνεται ότι το μωρό τρελαίνεται για καυλί, και γαμήσι.
Μήπως τελικά δουλεύει περισσότερο γι αυτό και λιγότερο για τα χρήματα?Χμμμ;Χμμμ;
να σαι καλά Μαιρούλα , και ευχαριστώ για το υπέροχο μισάωρο.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 22, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας