Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 26 10
Μασατζίδικα 61940
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0

Το Stealth χαρτογράφησε προορισμό το cute ίδρυμα της Θησέως και ο κλειδωμένος στόχος ήταν η Σαμάνθα.

Επειδή όμως, ο καλός παίχτης είναι αυτός που δημιουργεί μέσα στο γήπεδο, άλλαξα αίφνης γνώμη και ο νέος στόχος έγινε η Μαιρούλα. Άφησα λοιπόν τη Σαμάνθα αφού τα αισθητήρια οδηγούσαν στη μελαχρινή λεπτή Ρωσίδα, με το ίσιο μαύρο μαλλί, τις γωνίες προσώπου, το πλατύ χαμόγελο και τα πανέμορφα μάτια.

Μπανιαρισμένος και ξαπλωμένος στο μασαζοκρέβατο, περίμενα τα θαυματουργά της χέρια να απαλύνουν το πιάσιμο της μέσης μου. Γδύθηκε μπροστά μου αποκαλύπτοντας ένα ζευγάρι από τα ομορφότερα στήθη που είδαν ποτέ τα μάτια μου! 2μισάρια φυσικά, εντελώς στητά, βελούδινα με απίστευτη αίσθηση, μεγαλοπρεπείς θηλές και ρώγες εντελώς ευερέθιστες. Και αρκετά συμμετρικά.

Η επίθεσή της με βρήκε ανάσκελα να δέχομαι το γλύψιμό της από το αυτί, στο πηγούνι, χείλια, μάγουλα, όλο το πρόσωπο, στάση στο στήθος μου και κάπου εκεί αντιλήφθηκα ότι μασάζ γιοκ! Χούφτωσα με περίσσια λαχτάρα τα θεσπέσια βυζιά της και τα κατασπάραξα. Δεν τα χόρταινα! Κρέμονταν πάνω απ’το πρόσωπό μου και τα έπαιζα εναλλάξ ενώ η Μαίρη βογγούσε και είχε μουσκέψει για τα καλά.

Σειρά της να επιδοθεί σε ένα μαεστρικό και βασανιστικό κλαρίνο, όπου δεν άφησε κανένα σημείο ανέπαφο της φρεσκοξυρισμένης μου βουβωνικής χώρας. Με μούλιασε κανονικά, ενώ με τη σειρά μου ασχολήθηκα με το υγρό της γατάκι, που σπαρταρούσε με τα δυό μου δάχτυλα μέσα του και τη γλώσσα μου να το παιδεύει.

Μεταφερθήκαμε στον επικείμενο καναπέ, με ίππευσε και τον κατάπινε όλον μέσα της σε ένα ηδονικό σκηνικό με τα μάτια της καρφωμένα στα δικά μου και τα στήθη της να πάλλονται εμπρός μου.

Η κάβλα ήταν ξέχειλη και συνεχίστηκε στα 4, όπου η θέα της ήταν απολαυστική, όσο και η αίσθηση της βύθισής μου εντός της. Της άρεσε πολύ και μου το έδειχνε με κάθε τρόπο. Αυτή η επιβεβαίωση μου αύξανε την ηδονή.

Με κλεφτές ματιές στο ρολόι τοίχου προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ, ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, αυτή την αίσθηση του να κάνεις sex με ένα τόσο όμορφο πλάσμα που συμμετέχει απόλυτα και η χημεία λειτουργεί καταλυτικά.

Τα φιλιά και οι ματιές όσο ήμουν πάνω της, επίσπευσαν την διαδικασία της ολοκλήρωσης που έλαβε χώρα στα μαγευτικά της στήθη! Το χαμόγελό της, που μου χάριζε καθ’όλη τη διάρκεια της συνεδρίας, ήταν η εγγύηση ότι είχε περάσει κι εκείνη καλά μαζί μου.

Μείναμε μαζί μέχρι να κάνουμε το απαραίτητο ντους και ξαναγύρισε για να με συνοδεύσει μέχρι την έξοδο με ένα γλυκό φιλί.

Πέρασα θαυμάσια για περίπου 35-40’ με κόστος 60€ και δεν τα έκλαψα. Αντίτιμο που δε βγαίνει πλέον συχνά. Απόκτησα όμως ένα αξιόλογο στανταράκι που πολύ φοβάμαι δε θα μου «επιτρέψει» να τεστάρω την Σαμάνθα.

Η Άννα στην υποδοχή, ευγενική και κατατοπιστική, με βοήθησε στην σωστή επιλογή μου. Ο χώρος φιλόξενος, καθαρός και ήσυχος.

Φεύγοντας ικανοποιημένος, με περίμενε ακόμη μια έκπληξη στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τα μανούλια του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου ήταν μαζεμένα, το ένα κα(β)λύτερο απ΄τ’άλλο! Τσόντες τρελές!

Μέχρι να επιστρέψει το Stealth στη βάση του, σχεδόν σε κάθε φανάρι κι ένας τρελός μούνος! Στις διαβάσεις, στα αμάξια…παντού! Πανδαισία όρασης!

Μελισσούλες πολλές μαζεύτηκαν!
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
mysterious
Γλομπεάρχης
192
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 messinia, NICK TRIVE, Sproxe Garsia και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαΐου, 2012
Καλα ρε συναγωνιστη, σε μασαζ πηγες ή σε studio Χμμμ;
Δεν μας ειπες τιποτα για το βασικοτερο... το μασαζ Μεγάλο χαμόγελο
17 Μαΐου, 2012
Αγαπητέ polax λυπάμαι.....δεν υπήρξε καν μασάζ! Γιοκ! Μου επετέθη κανονικά και άφησα το παιχνίδι στα χέρια της.Μεγάλο χαμόγελο
17 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχαχα , εννοειται...οτι κανω πλακα, ετσι και αλλιως μασαζ ηταν και αυτο.
(Updated: 17 Μαΐου, 2012) 17 Μαΐου, 2012
Το πρόγραμμα των 60 ευρώ για 30' υπηρεσιών είναι σχετικά δύσκολο να περιλαμβάνει και μασάζ, εκτός σπανίων περιπτώσεων όπου ο πελάτης είναι κοκκοράκι.
17 Μαΐου, 2012
Α ρε φιλαράκι , οραία τα γράφεις , αλλά στα μουνάκια του χαροκοπείου θάθελα να σε δω τη μάστορας είσε.
17 Μαΐου, 2012
Τα γκομενακια απ το χαροκοπειο να ξερεις οτι εχουν καψει καρδιες στην καλλιθεα
18 Μαΐου, 2012

Έχετε βαλθεί να με κάνετε να ξεροσταλιάζω στην είσοδο του 81, για να βγάλω κάνα ξανθόμουνο εεε; Όχι τίποτε αλλά είμαι και των Β.Π. πανάθεμά με....Κουλ
18 Μαΐου, 2012

αν το δοκιμάσεις κανα δυο φορές, θα έχεις σίγουρο αποτέλεσμα με τη φοιτητιώσα νεολαία...
εδώ 300km μακριά, και πάλι το σημάδι σου μένει ανεξίτηλο...
18 Μαΐου, 2012

Εμεις των ΒΠ εχει μεγαλη ατυχια με το τι προσφερεται εδω πανω. Στο μαρουσι για να κανεις κατι πρεπει να εισαι τουλαχιστον γιατρος στο Ιατρικο Κεντρο και στο Χαλανδρι εχουν μαζευτει ολες οι μπαζολες. Αντε να τρεχουμε προς Καλλιθεα... Ποτε θα ανοιξει ενα καλο μαγαζι στη περιοχη, για να ησυχασουμε !!!Χμμμ;
18 Μαΐου, 2012

Καλα, εσενε δε σε ξεσκισε η Queen Athina Χμμμ;
Τι σε νοιζουν τα μουνακια στο Χαροκοπειο ? Εσυ πρεπει να τραβηξεις εκει που συχναζουν οι Αραπαδες στην Ερμου !Μεγάλο χαμόγελο
15 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2