Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50236
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
αφου ειχα την αποτυχια στο πατησιων 299, μου ειχε καρφωθει να περασω καπου αλλου για να δω τι γινεται. Ειχα διαβασει για την κινέζζα στη φερών και ειπα να παω απο κει αλλα έλειπε. Οποτε ειπα να δοκιμασω Στην ιουλιανου, μιας και ήμουνα στην περιοχή. Περνάω. στην πόρτα η Κατερίνα που ήταν πολυ πρόσχαρη, και ευχάριστη , καθώς και διακριτική.. (όταν μπήκα ήτνα κάοπιος στο σαλόνι και με έβαλε σε δωμάτιο για να μην συνατηθόυμε, πράγμα που με εντυπωσίασε. ) Περάσανε δίαφορες κοπέλες . το μάτι μου έπεσε στη Λίζα και σε μία άλλη μικρόυλα πουνομίζω οτι την έλεγαν άννα . Αφου ρώτησα και πηρα τις συμβουλές μου , περνάω με την Λίζα. Μέσα στο δωματιο δεν έχω να προσθέσω τίποτα απο αυτά που εχουν πει τόσο για το χώρο (πεντακάθαρος ) και για την κοπέλα . Πολύ πευδιάθετη και καλή στο σέξ. Πθίαρα -όπως μυ αρέσει- και καλοή στο μασάζ. Μουχουν κανει μασάζ πολύ καλυτερο (στην ταυλάνδη) ως και πολυ χειροτερο . Πάντως εγω το ευχαριστήθηκα και πέρασ πολυ ωραία . Διαβάζοντας τωρα για τα διπλά μου φαίενται μια φορα θα δοκιμάσω και ένα διπλό να δω τι γίνεται. Πάντως κατα την άοπψη μου , δεν συγκρλίνεται με στούντιο. εδω είναι πολυ ανωτερα τα πράματα , κυρίως σε vfm. Γιατι στα στουντιο με ενα 50ρι σε ξεπετανε στα γρηγορα και την κάνεις. Εδω με 60 χαλαρώνεις κανεις το μπανάκι σου , κανεις το μασάζ σου και ξεδίνεις και με μια ωραία κοπέλα.Βεβαια στα στουντιο συνήθως οι κοπέλες ειναι πουλ ομορφότερες στο με΄σο όρο , αλλα το θέμα δεν ειναι πάντα η εμφάνιση. παιζει ρόλο και το πως περνάς. Εχω την εντύπωση πως θα κόψω τα μπουρδέλα που ετσι και αλλιω ειναι πλεον πολυ βρώμικα και επικύνδινα , και θα το γυρισω στο μασάζ. λιγότερες φορες΄το μηνα αλλα με κλάσεις ανώτερες υπηρεσίες.
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 21, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό