Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50214
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Έχοντας αποκομίσει μεγάλο αριθμό πληροφοριών από το site είπα να βοηθήσω και εγώ με τη δικιά μου κριτική. Χρόνια στον αγώνα και έχοντας εμπειρίες στο χώρο και σε όλους τους χώρους θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός.
Στο χώρο του μασάζ + έξτρα υπάρχουν κάποια μαγαζιά που ξεχωρίζουν για το υλικό τους και κάποια για το χώρο. Προσωπικά θεωρώ το μασάζ της Καλλιρόης48 με τη Μαριάννα και τις άλλες κοπέλες που έχουν περάσει κατά καιρούς κορυφή, και επομένως θα αποτελέσει βάση για τη κριτική μου αυτή.
Το μαγαζί στη Ιουλιανού έχει λάβει πληθώρα θετικών κριτικών και άρα ήταν επόμενο να τιμηθεί. Ωραίος χώρος με τη Υπεύθυνη ευγενικότατη και ενδείκνυται να εργαστεί και η ίδια στο μαγαζί ως μασέρ μιας και είναι καύλα. Περνάνε η κοπέλες, έχει για όλα τα γούστα, όμως καμία δεν ξεχώριζε.
Η επιλογή της βραδιάς είναι η Ίνα.
Αλβανάκι 25 χρονών, κοντούλα με πιασίματα. Με τράβηξε το προσωπάκι της χωρίς όμως να έχει χαμογελάσει, πράγμα το οποίο θα έδειχνε τι τραγική κατάσταση της οδοντοστοιχίας της.Δεν μιλάει Ελληνικά.
Στα υπόλοιπα μασάζ - χάιδεμα και μετά στο δια ταύτα. Εδώ έχω να προσθέσω ότι πρέπει μερικά μαγαζιά να φροντίζουν να προμηθεύονται προφυλακτικά διαφόρων μεγεθών. 2 φορές βάλαμε - σωστά το καποτίδιο και 2 φορές έσπασε χωρίς να έχει προηγηθεί η άσκηση ιδιαίτερης πίεσης.Αφού το πράγμα δεν συνέχιζε έτσι, ήρθε το τέλος μετά από επίμονη πίπα και χειρομάλαξη με τους απογόνους να βρίσκουν σε στομάχι, χέρι δικό μου και μάγουλο κοπέλας που και προκάλεσε τα μυξοκλάματά της.Ντουζάκι, τσιγάρο και αποχώρηση.
Κατερίνα και Λίζα δεν είδα.

Καλή συνέχεια σε όλους
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ίνα
kotsoskotsos
Μέλος
Εγγραφή:
22 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Μαρτίου, 2012
Μα κι εσύ ευλογημένε, δεν άλλαξες λίγο τις μοίρες βολής;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1