Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50231
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Πρωινή επίσκεψη με στόχο τη Λίζα. Πράγματι ήταν ελεύθερη εκείνη τη στιγμή και περάσαμε στο δωμάτιο. Δυο λόγια για το χώρο. Είναι ο καλύτερος από όσα παρόμοια ιδρύματα ευχάριστος επισκεφτεί. Ευρύχωρος , καθαρός με ωραία και περιποιημένα δωμάτια. Επίσης είναι το μόνο μασαζίδικο (απ' όσα έχω πάει ) που κοστίζει 60 ευρώ τα 45 λεπτά. Δυο λόγια για τη Λίζα. Πρόκειται για Ρουμανα 22 Μαίων (κατά δήλωσή της) ,μελαχρινή με ύψος γύρω στο 1,60, αδύνατο σώμα αλλά με υπέροχα και σφριγηλά οπίσθια, μικρά μυτερά βυζάκια και συμπαθητικό μουτράκι. Με αλλά λόγια το περιτύλιγμα ήταν καλό. Έμενε να δούμε και το περιεχόμενο. Αφού έκανα μπανάκι ξάπλωσα μπρούμυτα και άρχισε να μου κάνει μασάζ. Ήταν αρκετά εξονυχιστικό και δεν άφησε κανένα σημείο του σώματος παραπονεμένο. Βέβαια όπως έχω ξαναγράψει, δεν είμαι ειδικός στο κρίνω το μασάζ. Πάντως πιστεύω ότι δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Φαντάζομαι ότι κι εγώ κάπως έτσι θα το έκανα. Η διάρκεια του ήταν περίπου 20 λεπτά. Στη συνέχεια γυρίζω ανάσκελα και μπαίνουμε στο ψητό. Ξεκινάμε με φιλάκια και γλειψιματα στο λαιμό και τα στήθη. Κατόπιν βάζει προφυλακτικό και αρχίζει το στοματικό. Τη σταματαω και της ζητάω στάση 69. Κανένα πρόβλημα. Παίρνουμε τη σωστή στάση και ξεκινάμε το ταυτόχρονο γλειψιμο. Η πίπα της ήταν καλή και με "ανέβασε" αμέσως. Τότε ,για να αποφύγουμε πιθανό πρόωρο ατύχημα" της ζητάω να προχωρήσουμε στο κυρίως σεξ. Έρχεται από πάνω μου και αρχίζουμε ρυθμικό κούνημα και οι δυο. Μπορώ να πω ότι βρήκαμε καλό ρυθμό ενώ ταυτόχρονα έπεφταν φιλιά στο στόμα και το πρόσωπο. Έτσι με αυτόν τον τρόπο και χωρίς να δοκιμάσουμε άλλη στάση ήρθε το τέλος. Στο τέλος, πάλι μπανάκι, κατάθεση των 60 ευρώ και αντίο. Σε γενικές γραμμές ήταν μια καλή εμπειρία, όμως σε καμία περίπτωση κορυφαία. Η Λίζα κάνει καλά τη δουλειά της, είναι πρόθυμη,ομιλητική, υπομονετική, όμως παρόλα αυτά κάτι έλειπε και γι αυτό έφυγα από κει με κάποιο κενό. Ίσως λόγω των πολύ καλών κριτικών να είχα περισσότερες προσδοκίες.
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λίζα
irkanos
Ενεργό Μέλος
122
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαρτίου, 2012
60 ευρω για 45 λεπτα θα βρεις επισης αχιλλεως και βενιζελου και φερων 19Κουλ
04 Μαρτίου, 2012
παντως με τα σημερινα δεδομενα δεν πρεπει να θεωρουμε και ευκαιρεια τα 60 σε 45 λεπτα!Χμμμ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2