Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 56 10
Μασατζίδικα 50231
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Παίρνοντας αφορμή από τις κριτικές των συναγωνιστών, είπα κι εγώ να δοκιμάσω με την Λίζα και δεν έκαναν καθόλου λάθος. Τα του χώρου είναι γνωστά πιά. Καθαρός, άνετος και οικείος. Όσο για το Λιζάκι , μόνο καλά λόγια έχω να πω. Πρόσχαρη, γελαστή, σέξυ και σε κάνει να αισθανθείς άνετα από την πρώτη στιγμή. Στο μασάζ ήταν πολύ καλή και προς το τέλος απόλαυσα και ένα body to body μασάζ με τα βυζάκια της να τρέχουν όλο μου το κορμί. Στον καναπέ που συνεχίσηκε ο αγώνας ήταν σκέτη απόλαυση και το μοσχομυριστό μουνάκι της ήταν για φάγωμα. Πέρασα τέλεια ... αν και ακόμη δεν έχω πάει με την Κατερίνα και την Μάγια. Στο μέλον .. στον μέλον
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Λίζα
analskipper
Σπουδαίος
32
Πόντοι:
2.660
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2012
αδερρφε η λιζα απο εμφανιση τι λεει??αξιζει?
28 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Για μένα αξίζει φίλε μου. Είναι ένα μελαχρινό ψιλόλιγνο καυλάκι με μακριά μαλλιά και πρόσχαρη φατσούλα. Λίγο στο στήθος της έχω ένα θεματάκι το οποίο είναι 1 με 2 και λιγάκι πεσμένο, αλλά στον αγώνα το παραβλέπεις. Ωστόσο .. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ... γούστα είναι αυτά.
28 Φεβρουαρίου, 2012
πρεπει να περασω γιατι εχει κι αλλα κομματια καλα το μαγαζι αποτι εχω καταλαβει
29 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν την λες και ψιλολιγνη τη Λιζα φιλε μου.Εμενα κοντουλα μου φανηκε.Εχει ομως ωραιο μουτρακι και γενικα σαν συνολο λεει.Το στηθος της ειναι πεσπεμενο και λιγο με ξενερωσε οταν το ειδα γιατι το περιμενα πιο στητο Λύπη. Αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλο κοματι.
21 Απριλίου, 2012
η Λιζα ειναι όντως κοντουλα , με πεσμένο στηθος δυστυχώς που δεν ταιριαζει στο σωματοτυπο και την ηλικια της. αλλα εχει πολυ ωραίο σωμα (αν και λιγη κυτταριτιδα) και ειναι πολυ καβλε προσωπάκι , σε κοιταει με ενα βλεμμα απαιχτο , και ειναι καλη στις υπηρεσιες. τι αλλο να θες?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5