Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 6 10
Παπάγου 6
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
5701
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μεσημεράκι για να είναι ήρεμη η γειτονιά , ανέβηκα 3 πατώματα και κτυπάω το κουδούνι. Μου ανοίγει μια ξανθιά ελληνίδα - η σερίφισα- και μου παρουσιάζει τα κορίτσια. Το μάτι μου πήγε σε μια ψηλή ξανθιά ονόματι Ιλεάνα. Εκ Βουλγαρίας γύρω στα 35 καλοδιατηρημένη που μιλάει καλά ελληνικά. Αποσυρθήκαμε στο ιδιαίτερο γδύθηκα και γύρισα μπρούμυτα για το μασάζ. Ξέρει όντως χαλαρωτικό μασάζ αλλά , όταν γύρισα ανάσκελα άρχισε να γδύνεται κάνονυας ευγενή σχόλια για το αντικείμενο. Το στήθος της μικρό στητό για την ηλικία της που ερεθίζεται με το πρώτο χάδι. Μου φόρεσε σκουφάκι και έκανε ένα μασάζ μέχρι πού έσκαγα. Γύρισε νάποδα να απολαύσω το καθαρό αλλά ελαφρώς αξύριστο μ@@νακι της και τελικά με καβάλησε και έγινε η γλυκιά εκτόνωση με την κυρία να μορφάζει απο καύλα. μετά μου εξήγησε ότι δεν θεωρεί απαραίτητο να ξυρίζεται αλλά να το πλένει συνέχεια, Πάντως το χνούδι ήταν μαλακό και δεν ενοχλούσε. Η κοπέλα δενβγάζει προστυχια ουτε τσουλίλα. Αλλά περνάς καλά και άμα γνωριστείςπιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερα. Ο καιρός θα δείξει.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2012
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Σεξ
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα με προφυλακτικό
- Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ιλεάνα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2012
Επειδή μπερδέυτηκα η Ιλεανα που περιγράφεις έχει σχέση με την Ιλιάννα πού είναι ξανθιά και γύρω στα 40 ?
Z
zografos_53
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1