Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 56 10
Μασατζίδικα 98649
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γνωριμία με τη Ναόμι από τη Βραζιλία. Μιλάει ελληνικά. Νέα (23 χρ. μου είπε), μελαχροινή με μαύρα μακριά κατσαρά μαλλιά, όμορφο πρόσωπο (αν και με εφηβικά χαρακτηριστικά) και ωραίο σώμα. Πρόγραμμα φουλ (60ευρώ 45’). Μασάζ όχι πολύ έντονο, αλλά το δυνάμωσε στα σημεία του σώματος μου που διεπίστωσε ότι το είχαν ανάγκη. Συνέχισε με Β2Β. Στομα2. Μού μίλησε και 2-3 ισπανικά. Φραπέ, καλαμάκι, καραμέλωμα, και τέλος με κλασικό. Ναόμι σ’ευχαριστώ πολύ, να είσαι πάντα καλά για πολλά πολλά χρόνια. Χάρηκα για τη γνωριμία, όμως δυστυχώς ο χρόνος πέρασε πολύ γρήγορα. Αχ!

ΥΓ1. Υποθέτω λόγω της προσφοράς είχε κίνηση στο μαγαζί (μισάωρη+ αναμονή, τα δωμάτια γεμάτα). Με κέρασαν και ποτάκι δυό φορές.
ΥΓ2. Σύντομη η παρούσα κριτική, επιφυλάσσομαι για περισσότερη ανάλυση μετά την επόμενη συνάντηση που θα γνωριστούμε καλύτερα.
ΥΓ3. Άλλες κοπέλες: Τζεσικα, Τζενιφερ, Δανάη, Κωνσταντίνα, Χριστίνα
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ναόμι
ICCAROS
Σπουδαίος
200
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2012
Ρε παιδια απο που ειναι η εισοδος στην αχιλεως+βενιζελου? τι γραφει το κουδουνι?Χμμμ;
26 Φεβρουαρίου, 2012
Δε ξέρω αν εξυπηρετούν όμως πελάτισσες...Χμμμ;
Στην Αχιλλέως, δίπλα στην Adidas, πράσινη πόρτα (δεν έχει κουδούνι), 3ος όροφος, βγαίνοντας απ'το ασανσέρ δεξιά.
26 Φεβρουαρίου, 2012
Η adidas είναι στι ισόγειο (τζαμαρία-βιτρινα επί της Ελ. Βενιζέλου), και το μασαζ στον 3ο οροφο της πολυκατοικίας. Η πόρτα είσοδος (πρασινη) της πολυκατοικίας είναι επί της Αχιλλέως. Σπρώχνεις την πράσινη προτα και μπαινεις, ανεβαίνεις στον 3ο (ασανσερ ή σκαλες). ΣΤον 3ο είναι μονο το μασαζ.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3