Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 66 10
Μασατζίδικα 171390
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εκείνη είναι από την Σανγκάη. Δεν μπόρεσα να καθορίσω ηλικία, αλλά νομίζω ότι έχει τριανταρίσει. Το όλο Της στυλ θα το χαρακτήριζα αρχοντικό. Είναι αρκετά ψηλή, και δεν είναι διόλου πετίτ/skinny όπως οι ομοεθνείς Της. Φοράει πολύ ωραίες γόβες και μαύρο φόρεμα, καθώς και άκρως αισθησιακό άρωμα. Τα δάχτυλα του ποδιού είναι πανέμορφα και τα νύχια καλοβαμμένα. Είναι χαμογελαστή αλλά όχι χαζοβιόλα σαν τη Νίνα από Συγγρού 29. Έχει ένα class που θα έλεγε και ο Κοντέντος. Θα μπορούσες να Την είχες γνωρίσει σε εγκαίνια γκαλερί ή σε δεξίωση και να την κοιτάς άπληστα. Το μασαζ Της χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, με χαλάρωσε και δεν ήταν ξεπετατζίδικο. Στα του στίβου μην περιμένετε εξτραδάκια και pse. Είχα την αίσθηση ότι ήμουν με μια καλοκαρδη Κυρία που μου έκανε την τιμή να τη γαμήσω. Τον ρόλο τον παίζει μια χαρά και έχεις την αίσθηση ότι το απολαμβάνει κιόλας. Μετά τα χαμουρέματα, και αφού ασχολήθηκα ιδιαιτέρως με το μεσαίο ελαφρώς πεσμένο αλλά με ρόγες κάγκελο στήθος Της, ανέβηκε στο μισοδιαλυμένο και άβολο μασαζοκρέββατο ενώς εγώ πήρα την στάση του ιεραποστόλου. Κινιόμουν πολύ αργά και επιβράδυνα συνεχώς για να παρατείνω λίγο την απόλαυση αφού το πρόσωπό Της είναι πάρα πολύ όμορφο από κοντά. Μου ερχόταν να Την φιλήσω. Δεν ήθελα όμως να διαταράξω επ' ουδενί την ηρεμία της στιγμής. Εκείνη είχε πάρει τα δάχτυλα του χεριού μου και τα έβαζε στο στόμα Της. Οι πολύ αργές κινήσεις μου και ο χαμηλός ρυθμός κατέληξαν σε ένα παρατεταμένο μεγαλειώδες τελείωμα. Εκείνη συσπάσθηκε επίσης. Την βοήθησα να σηκωθεί τείνοντας χέρι βοηθείας. Με φίλησε στο στόμα (χωρίς γλώσσα ρε πρόστυχοι αλητήριοι) τσέπωσε τα 60 τάλαντα και χάθηκε στο διάδρομο, αφήνοντας στον αέρα και στα ρούχα μου το μεθυστικό Της άρωμα. ΠΡΟΣΟΧΗ μεγάλη αγαπούληδες μην την πατήσουμε!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 12, 2012
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Καίτη