Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 6 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 5701
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
δευτερη επισκεψη στο θεραπευτηριο του χαλανδριου.στο χωρο παρευρισκονταν η αννα η τζουλια και η σεριφφισα φωτεινη που ηθελα απο την αρχη αλλα την ειχε καπαρωσει ενας αλλος συναγωνιστης.
πηγα για διπλο ''μασαζ'' και ετσι λοιπον τις πηρα και τις δυο
απο εμφανιση για την αννα εχω αναφερει σε προηγουμενη κριτικη μου η τζουλια τωρα ειναι γυρω στο 1.75 καστανη εχει 3-4 νουμερο βυζους και χειλαρες εχει καποια παραπανησια κιλακια αλλα πιστεψτε με οποιος την παρει σιγουρα δε θα μετανοιωσει και θα εξηγησω γιατι.
καταρχας κανει πολυ μα πολυ καλο μασαζ σε σημειο να σκεφτομαι οτι δε θελω να γαμησω μονο μασαζ αρκουσε.κατα δευτερον ειναι πολυ καυλιαρα λεει διαφορα προστυχολογα που εμενα με φτιαχνουν πολυ και ξερει να παιρνει πιπα (οχι ακαποτη η συγκεκριμενη)και να σε περιποιητε,ειναι πολυ καλη και στο κρεββατι γιατι θελει σκισιμο σε παρακαλαει για σκισιμο.
η αννα ειναι σαφως πιο ομορφη αλλα υστερει στο πακετο (μασαζ,σεξ,)επισης αν και τον παιρνει χωρις καποτα στο στομα δεν λεει τιποτα η πιπα της μπροστα στην τζουλια
στα του χωρου τα εχουμε πει πολυ καλος και αυτη τη φορα πηγα στο μεγαλο δωματιο που σαφως αισθανομουν πιο ανετα
το μαγαζι ειναι σε κεντρικο σημειο στο πεζοδρομο και αυτο ειναι πολυ καλο γιατι κανεις δεν παιρνει χαμπαρι που πας και οσοι σε δουν θα νομιζουν οτι πας στα πιο κατω η οτι μενεις εκει οποτε ειναι πολυ καλο το σημειο
στα αρνητικα ειναι οτι για να βρεις παρκινγκ πρεπει να κανεις ταμα στον αγιο γερασιμο της κεφαλλονιας στο οσιο παταπιο του λουτρακιου και σρον αγιο νικοδημο της ναξου και παλι ζητημα ειναι

υγ.θελω οπωσδηποτε ντουετο φωτεινης και τζουλιας θα γινει στο δωματιο κολαση ειναι σιγουρο

υγ2.να αναφερω πως δεν ειμαι φαν τον γυναικων με παραπανησια κιλα οποτε αυτο και μονο κανει την κριτικη μου για την τζουλια ακομα καλυτερη
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 03, 2012
Κόστος συνάντησης
150
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα με προφυλακτικό