Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 10 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 10693
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τα σεβη μου!!!πρωτη φορα σε τετοιο μαγαζι.
Τα καλα........1)ευκολο παρκινγκ 2)ευγενης και χαρουμενη υποδοχη απο σεριφη κ σεριφισσα 3)μεγαλο καστ(ποσοτικα)...6 κοπελες 4)εξαιρετικο μασαζ απο ασιατακι(εβιτα,αδυνατουλι χαρουμενο και καθαρο) 5)καλη πιπα και χ@@@@@μο στο προσωπακι της(και πανω στα γυαλια της λογω βιτσιου) ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα6)χαλαροτητα χωρις ανχος και πολυ καθαρο μαγαζι.Κουλ
Τα κακαΛύπη 1)ποιοτικα αδιαφορο καστ(δεν ειδα κατι πολυ καλο δηλαδη 2)οχι σεξ(ισως λογω πρωτης φορας)και μη υπαρξη μπανιου σε καθε room(αν και πεντακαθαρο το κοινο).
Επιλογος!!!μου θυμησε καλο μασατζιδικο απο ταιλανδη με καλο μασαζ που για μενα παιζει ρολο και με βλεπω να γινομαι φαν των μαγαζιων(ποτε πια ct με τις σαυρες που στελνουν)
Ελπιζω να βοηθησα και μια ερωτηση ρε αδελφια ......... γιατι στον κορακα λεμε την σεριφισσα ...σεριφισσα?οεοοο?
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Εβίτα
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2011
Δε γάμησες όχι επειδη ηταν η 1η σου φορα εκει, αλλά επειδη έπεσες στη μοναδική εργαζόμενη του μαγαζιου αυτού που το πρόγραμμα της τελειώνει στο (πολυ καλο) κλαρίνο, δε συνεχίζει παραπέρα. Την λεγανε Ερικα, τωρα βλεπω της το κανανε "Εβιτα".... χμμμ ... φανταζομαι γιατί..
Μασαζ καλό παντως μονο αυτη κάνει... οι άλλες ειναι ερασιτεχνες στο μασαζ... και επαγγελματιες στα λοιπά, :-))
29 Δεκεμβρίου, 2011
τι , δηλαδη πρωτη φορα αποκλειεται το μπριζολιασμα ;;
09 Ιανουαρίου, 2012
Παιδια καλησπερα!Φρεσκος στο forum αλλα καπως γυρισμενος στα μαγαζια των νοτιων προαστιων.Εχω δυο αποριες σχετικα με το αθλημα.Η πρωτη ειναι αν ξερει κανεις που εχει παει η Χαρα που ηταν στο Π67.Η δευτερη απορια ειναι καπως γενικοτερη.Διαβαζω αρκετους συναγωνιστες που γραφουν οτι γλυφουν τις κοπελες.Δεν υπαρχει καποιος κινδυνος απ αυτο;Μονο εγω το νομιζω;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3