Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 834204
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
αναμονη στο σαλονι για να αγωνιστω παλι με το σονακι,αν κ ηθελα να τεσταρω την μαρια τελικα μια απο τα ιδια,μπανακι μεχρι να τελειωσει η σονια με τον αλλο συναγωνηστη , αυτη η κοπελα ειναι μεσα στο χαμογελο κ στην καυλα, κ ειναι κ αστεια οπως ημουν ξαπλωμενος μου λεει παλι εδω εσυ που δεν θυμαμαι ποτε το ονομα σου,της λεω που να το θυμηθεις ειναι κ λιγο παραξενο...
αρχισαμε το μασαζ κλασσικα μετρια προς καλο ενω της ζητησα περισσοτερο στα ποδια που μου αρεσει....υστερα πεταξε ολα της τα ρουχα κ οπως ημουν ξαπλομενος μπρουμητα ανεφηκε πανω μου κ με φιλουσε απο το λαιμο μεχρι κατω στα ποδια κ τουμπαλιν.....μου λεει να γυρισω κ αρχιζει μια πολυ ωραια υγρη κ χωρις χερια πιπα γλυφοντας κ αρχιδια για αρκετη ωρα....μετα της λεω η σειρα μου κ την βαζω να καθισει στην πολυθρονα με ανοιχτα τα ποδια κ αρχισα να γλυφω το ωραιο κ πεντακαθαρο μουνακι της ενω αυτη επαιζε με την κλητοριδα της κ τα βυζια της...πρωτη φορα που με σταματησε απο το να την γλειφω,ηταν ετοιμη να χυσει κ φωναζε πρεπει να ακουγοταν μεχρι το σαλονι....μου λεει θελω να με γαμησεις ,περασμα προφυλακτικου κ γαμησι με αυτην ανασκελα στο μασαζοκρεβατο ενω καθε λιγο κ λιγακι με τραβιυσε για να με φιλησει κ να της γλυψω το στηθος(το δεξι μαλιστα ηταν με χανζαπλαστ γιατι καποιος απροσεχτος συναγωνηστης την εγδαρε με το ρολοι του)αλλαγη στασης πισοκολλητα στα ορθια ενω αυτη να φωναζει ακομα απο την καυλα....τηνξαπλωνω στην στην πολυθρονα κ αφου βγαζω το προφυλακτικο μετα απο ισπανικη την εχυσα στο στομα.....εκανε πρωτη μπανακι αυτη μετα εγω κ μου ειπε οτι πρεπει να βαλουν στα δωματια κρεβατια που γινονται καναπεδες για να γαμιομαστε ποιο ανετα....παραμονη σχεδον 55 λεπτα 80ευρω
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 17, 2011
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι