Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 162 10
Μασατζίδικα 337269
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
επισκεψη σημερα γυρω στις 14.00 με σκοπο να δοκιμασω την αλεξια που ειχα μπανισει την προηγουμενη βδομαδα....παρελαση μαριαννα , αλισια , κλαουντια , το κινεζακι κ η ατζελα στο δωματιο....ρωταω για αλεξια μου λενε δεν δουλευει οπωτε περασμα παλι με την μαριαννα,αφου μου φερνει απο μονη της το αις τι που πινω χωρις να το ζητησω κ αφου μου λεει ποσο μου παει το ροζ πολο που φορουσα αρχισε τα γλωσσοφιλα κ το χαμουρεμα εγω της σηκωσα την μικροσκοπικη φουστιτσα που φορουσε κ χουφτωσα τα κολωμερια της...οταν ειδα οτι φορουσε ροζ ταγκα στρινγκ της ειπα κ εσενα σου πανε τα ροζ....δεν θα μπω σε λεπτομεριες του αγωνα ηταν ολα οπως τα εχω ξαναγραψει...θα αναφερθω σε κατι αλλο που πρωτη φορα μου ετυχε μαζι της,αφου τελειωσα πανω στο μισαωρο σηκωνεται να φυγει ,της λεω που πας εχουμε ακομα ενα τεταρτο ,τοτε γυρισε αρχισε να με χαιδευει κ μου λεει εχω κ αλλο προφυλακτικο θελω να με ξαναγαμησεις....της λεω ποσα θες μου λεει αλλα 80!!!!!της λεω για αλλα 45 λεπτα? μου λεει οχι για το υπολοιπο τεταρτο!!!!!!!!της λεω οχι κ παω για μπανιο με ξενερωσε γιατι δεν μου το εχει ξανακανει αυτο.....οταν γυρισα απο το μπανιο κ ηρθε να την πληρωσω...με ειδε νευριασμενο καταλαβε η το επαιξε πως καταλαβε την μαλακια της κ αρχισε της ζουζουνιες την για να μαλακωσω....ποτε μην λες μεγαλη κουβεντα αλλα κατα 98% δεν ξαναπαω μαζι της παρα το τρελο γαμησι που κανει γιατι με ξενερωσε κ δεν περιμενα τετεια συμπεριφορα μετα τις τοσες φορες που εχω περασει μαζι της....κ σε τοσο δυσκολα οικονομικους καιρους...εφυγα κ πηγα γι αλλα.....
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2011
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
230.954
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2011
Παλιά, τη μια και μοναδική φορά που είχα πάει εκεί, η Μαριάννα είχε κάνει το ίδιο και σε μένα, μου είχε δηλαδή προτείνει να την ξανα-μπιιιιιιπ και να ξαναπληρώσω, παρόλο που εγώ δεν ζήτησα το τέταρτο που έμεινε κενό επειδή τελείωσα γρηγορότερα!

Εννοείται ότι της είπα ούτε να το σκέφτεται - αλλά δεν της κράτησα και κακία κιόλας, χωρίς να λέω ότι δεν έχει δίκιο ο Νέα Σμύρνη... Έτσι είναι εκεί όμως, αν αντέξεις, άντεξες! Με τη Μαριάννα δύσκολο να αντέξεις βέβαια!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1