Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα 6922
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Π΄ρωτη μου φορά στο ίδρυμα και ήξερα διαβάζοντας από τις εδώ κριτικές ότι δεν πρόκειται να κερδίσω ούτε μαλακία...πήγα ψάχνοντας απεγνωσμένα την περιβόητη τότε νάνσυ που όλοι έγραφαν τα καλύτερα από άποψη ομορφιάς και ότι άμα σε γνωρίσει κλπ...Είχε προηγηθεί τηλέφωνο στο ίδρυμα για να κλείσω ραντεβού,αλλά η σερίφισσα προφανώς είτε επειδή ήταν η νάνσυ τιγκα σε ραντεβού είτε επειδή ήθελε να δουλέψουν και άλλα κοριτσια μου σύστησε την ίνα..την νύν σερίφισσα της......Μου συστήθηκε ώς ουγγαρέζαΓλώσσα και επειδή την είδα τσαχπίνα και καυλιάρα την πήρα χαμάμ μέσα...όπου και έγινε της πίπας το κάγκελο..πολύ κάλή πίπα με κοίταγμα συνέχεια προς την κλειστή πόρτα του χαμάμ μή τυχόν και η σερίφσσα παραμονεύει για το τί υπηρεσίες θα προσέφερε σε εναν συναγωνιστή που ερχόταν ώς τρόφιμος του ιδρύματος για πρώτη φορά...αυτό με καύλωσε πολύ...ένιωσα σαν να προσπαθεί μια σφιγγοπαρθένα στερημένη απο σέξ να κάνει στα μουλωχτά προσπάθειες για να κερδίσει τον ρωμαίο της και να μήν της τον φάει καμμιά άλλη κυρία της γειτονιάς..Καλή πίπα η αλβανή,καλά γλωσσόφιλα,πολύ καλό γενικά,αλλά επειδή ήταν η πρώτη φορά δεν είχε γαμήσει...μου άφησε να εννοηθεί ότι θα έχει την επόμενη φορά οπότε πάπαλα...την επόμενη φορά είπα..όπου ήτο η νάνσυ..ο αρχικός μου στόχος δηλ...εν πάσει περιπτώσει 2 στα 2 είχα στις αποτυχίες με βάση τα δεδομένα τα σημερινά ή 2 στα 2 επιτυχίες για τα δεδομένα του συγκεκριμένου ιδρύματος καθότι από την πρώτη φορά είχα ακάποτη πιπα ώς υπηρεσία ενώ άλλοι δεν έπαιρναν ούτε φράπα όπως χαρακτηριστικά έγραφαν τότε..
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 23, 2007
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι