Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 3 10
Μασατζίδικα 11923
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
μιας κ γυριζα νεα σμυρνη κοντα στην γειτονια μου κ ανικανοποιητος οπως ημουν επισκεφτηκα το ιδρυμα στη συγγρου 147 ψαχνω το κινητο μου στις σημηωσεις απο αλλους συναγωνιστες διαβαζω για μια χριστινα ανεβαινω αποφασισμενος να περασω με αυτη , ανοιγει η κυρια με ρωταει αν εχω ξαναερθει κλπ της λεω οχι αλλα ψαχνω την χριστινα μου λεει που την ξερω και της λεω απο ιντερνετ ερχεται η χριστινα εινα 20 χρονων ξανθια με κερεδακι πολυ ωραιο 2αρακι στητο βυζι ωραια ποδια και κωλο γυρω στο 1.65-1.68 μασαζ πολυ καλο και ειδικα στα ποδια που προτιμω μετα πιπα χωρις προφυλακτικο αλλα με πολυ χερι κ καθολου βαθια κ μονο μετα απο προτροπη μου καραμελωμα στα @@@δια για πολυ λιγο μετα 69 ειναι πεντακαθαρη οπου την εγλυψα 15 λεπτα κ εχυσε!!!!φωναζε μην σταματασ κ πιεζε το κεφαλι μου στο ξυρισμενο της μουνακι μετα αλλαγη 3 στασεων οπου εχοντας την πισοκωλητα στον καναπε κ με θεα τον υπεροχο κωλο της τηνρωτησα αν κανει πρωκτικο μου ειπε ναι αλλα ακουσον ακουσον μου λεει συνολο 140 ευρω γελασα και της λεω με τιποτα(με 140 περνω βικυ κ μαριαννα απο καλλιροης 48 κ χανω την μπαλα)κ συνεχιζουμε ετσι τελειωμα στο στηθος αφου δεν δεχτηκε στο στομα 80 ευρω 50 λεπτα αξιζει γιατι εχει πολυ καλο σωματακι μιλαει αρκετα σκισε με κ τετεια κ αρκετα καλο μασαζακι αυτα φιλοι μου...αν ξερει καποιος ας μου πει για την σονια απο στουρναρη 29
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2010
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
  • Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2011
αφελης ερωτηση, γιατι δεν εχω ιδεα.στα μασατζιδικα αυτα ειναι σιγουρο οτι γαμας?και δευτερον καποτιδιο κουβαλας ή έχουν?
25 Φεβρουαρίου, 2013
Χμμμ;
Kaτα 99.99% ναι...

Και βέβαια έχουν, τι νόμιζες...?!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2