Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 19 10
Μασατζίδικα 26651
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη λοιπόν κάποιο απόγευμα του Αυγούστου στη Συγγρού 29 με στόχο την Κινέζουλα που δουλεύει εκεί. Μου ανοίγει μια ευτραφής ώριμη κύρια ονόματι Λαρίσα και με καλοσωρίζει στο χώρο. Μετά τα τυπικά ζητάω να δω την Κινέζα. Έρχεται και μόλις τη βλέπω ,λέω εδώ είμαστε! Εντάξει το κορίτσι δεν είναι η Ζάν Ζιγί Που αποτελεί γυναίκα όνειρο για μένα ,όμως βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό που ζητούσα. Ωραίο ,καλόσχηματισμένο σώμα και ένα κουκλίστικο και άκρως συμπαθήτικο και χαμογελαστό πρόσωπακι. Ηλικία 25 χρόνων (όπως μου είπε). Πέρασα αμέσως αφού συμφώνησα στην τιμή των 60 ευρώ για μισή ώρα. Το πρώτο τέταρτο είχε μασάζ. Αρκετά καλό μπορώ να πω . Με χαλαρώσε αρκετά και μάλιστα προερχόμουν και από πιασιμο λόγω γυμναστηρίου. Στα του σεξ τώρα δεν μπορώ να πω ότι το ευχάριστηθηκα όσο θα ήθελα. Μου πήρε πίπα με προφυλακτικό, η οποία στην αρχή ήταν πολύ καλή όμως στη συνέχεια χρησιμοποίησε πολύ δόντι. Στο κυρίως πιάτο του σεξ δεν μπόρεσα να βολεύτω ούτε στο στενό πάγκο του μασάζ αλλά ούτε και στον πολύ χαμηλό καναπέ. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούσα καλά να λειτουργήσω. Έτσι καταλήξαμε σε (παρολίγο τελειωτικό) ελεύθερο στοματικό στον καναπέ. Στη συνέχεια έκανα ντους πλήρωσα κι έφυγα. Γενικά δεν θα την έλεγα άσχημη εμπειρία. Η κοπέλα μου άρεσε πολύ και θα την ξανάτιμησω. Απλώς εγώ ήμουν άπειρος και δεν μπορούσα να λειτουργήσω καλά σε αυτό το χώρο. Αυτά.
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Νίνα