Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 494 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 832532
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη στο θεραπευτήριο της οδού Στουρναρη, μετά από προτροπή έγκριτου συναγωνιστή για «γνωρίσω» την Κυρία Ζανα.
Εμφανησιακα ήδη την γνώριζα από τις προηγούμενες μου επσικεψεις σαν συνοδός του συγκεκριμένου φίλου.
Πολύ φιλική με χαλάρωσε μιας και είχα την σχετική άγνοια της όλης διαδικασία αφού στα μασαζ είμαι πρωτάρης.
Το καθ΄ευατω μασάζ, επαγγελματικο μπορώ να πω, με χαλάρωσε αρκετά.
Έχει πολύ δυνατά χέρια και κατέχει καλά τα μυστικά του μασάζ.
Εντυπωσιάσθηκα με το body to body που μου έκανε, λίγο πριν το χαλαρωτικό μασάζ μετατραπεί σε αισθησιακό.
Και εκεί πολύ καλή. Στοματικό καλό, περιποίηση όλης της γύρω περιοχής και καραμελωμα στα @@κια.
Δεν αρνήθηκε και την δική μου ανάλογη περιποίηση με διακριτικά ερεθιστικά βογκητά.
Στο sex με καλή συμμετοχή, φιλιά, αγκαλιές, αναστεναγμούς. Το μόνο αρνητικό είναι στην όλη φάση το μασαζοκρεβατο, όπου δεν μπορείς να κανείς και πολλά πράγματα και περιοριστήκαμε σε τρεις στάσεις,
Cow girl, ιεραποστολικό και στα τέσσερα.
Μετά το τέλος ντουζακι, και αποχώρηση.
Ήταν μια καλή εμπειρία, σαφώς αρκετά διαφορετική από τα studio, στα οποία συχνάζω. Μου άρεσε σαν φάση, αλλά όχι για πολύ συχνά.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ζάνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Μασάζ
  • Σεξ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Γλειφομούνι
Όνομα κοπέλας
Ζάνα
CHEYENNE